I ett betalt samarbete med Edblad.

Jag är så glad över att få jobba tillsammans med Edblad i år. Jag har alltid haft deras smycken i min garderob, jag minns att jag fick smycken i studentpresent från dom och senast i höstas köpte tre nya smycken från deras kollektion. Så när förfrågan kom på tal var det självklart för mig att tacka ja, dessutom har jag verkligen börjat gilla att leka med smycken mer och mer senaste åren och därför kändes det här samarbetet så himla rätt.

Det roliga jag tycker att jobba med Edblad är just variationen på deras kollektioner samt kvalitén på produkterna. Jag själv gillar att mixa både stål och guld, kedjor med kedjor, olika örhängen osv osv. Jag har verkligen fastnat för att ha en ordentlig smyckesgarderob som man varierar mellan och har kul med. Smycken är ju verkligen ett sätt att uttrycka sig på och jag tycker inte längre att less is more. More is more, och more is KUL! Varje dag är det numera en ren fröjd för mig att så klä på mig och därefter välja dagens smycken, jag har även märkt att ni, mina följare älskar smycken ni med för jag har då aldrig fått så mycket frågor om just det.

Edblad har flera kollektioner varav samtliga smycken är gjorda av nickelsäkert stål och i 14K guldpläterat stål. Och en av mina favoriter är deras Barley Collection. Puffiga hjärtan skriker ju verkligen 90-tal och jag tycker att det är så fint. Främst att mix matcha med eller gå all in med bara massa hjärtan. Det här tänkte jag var ett väldigt bra tips till alla hjärtansdag som ligger runt hörnet? Till såväl sin partner, syster eller mamma (finns även matchande till barn, så gulligt!).

Kedjor har ju verkligen varit i fokus sista åren och det är helt klart en trend jag har omfamnat ända sen den kom. Något jag tycker är roligt och fint är att mixa både kedjor samt stål och guld. Och Edblads kollektion Ivy är en enkel och clean kedjedesign som är väldigt fina att mixa med andra smycken.

Trellis är även det av Edblads kollektioner som jag tycker är väldigt fin. Jag gillar mixen av kedja och pärlor och tycker att den känns både cool och klassisk på samma gång.

Många av mina örhängen kommer ifrån Edblad, det finns så många klassiska enkla modeller och även roliga, så som hjärtan eller trellis modellen.

Kika in alla kollektioner hos Edblad här för mer inspiration. Jag tänker att nu är snart våren här och såväl den vanliga som smyckesgarderoben behöver uppdateras lite.

6 kommentarer

  1. Fint! Är själv sugen på att ta fler hål i öronen. Hur många hål har du i ditt vänstra? Och hur brukar du matcha om du har 3 st örhängen i högra, hur många har du i vänstra då? Tack för en bra blogg!

    • I vänstra har jag två totalt och i högra tre! <3 Just nu har jag alltid i alla hål då dom inte har läkt ihop en sen får jag se hur jag matchar. Längtar efter att få leka mer med det!

  2. Vad roligt att du börjat samarbeta med Edblad!! Jag har länge älskat Edblad för kvalitén är så sjukt prisvärd. Har en tunn, tunn guldkedja runt ena handleden som jag aldrig tagit av mig (alltså aldrig) på typ 3 år och den är fortfarande precis lika fin. Ska bli kul att följa dina tips!

    • Så roligt att du tycker det! Jag själv är så otroligt glad över det och håller helt med dig. Har haft smycken från Edblad år efter år <3

Skriv en komentar