Fredagen började jag med ett strålande humör. Det pirrade i varenda cell i hela kroppen. Solen lös från morgon till kväll och livet var bara härligt. Jag hade flera olika möten under dagen och vid tre loggade jag ut från jobbet och åkte och handlade hem fredagsmys.

I vanlig ordning så blev det snacks, bubbel åt Majsan, tända ljus och musik. Samma visa varje fredag och jag älskar det. Det är verkligen min favoritstund på hela veckan. Jag vet inte om vi har pratat så mycket om det men jag har tänkt skriva mer om det men just det att jag just nu älskar att vara mamma. Innan kunde helgerna skrämma mig lite för att Victor alltid är borta och jag själv kände mig dränerad som både Maja och mamma men nu när vi har vår balanserade vardag så blir helgerna istället himmelska. Varenda minut är mysig.

På kvällen åt vi tacos! Det var länge sen och det var väldigt gott.

I lördags vaknade vi upp till det här!!!!!!!! Så vi åt en snabb frukost och slängde på oss varma kläder och tog oss ut redan vid nio för lek.

Iskallt men så mysigt. Vi har köpt x antal vantar till lilleman men alla förutom ett par passar (tycker för övrigt att det är så svårt med storlekar? Beställde hem ett par nya sneakers i veckan till honom efter att ha kollat på alla olika storleksguider, väl hemma ser dom ut att passa mig, så stora var dom på riktigt. SÅ SVÅRT). Hur som, fingervantar är ju bara att glömma och för tjocka som han inte kan röra sig i avskyr han så vi har ett par på förskolan som han kan ha och vart vi köpte dom har jag ingen aning om. Det är iallafall tunna stickade tummvantar, jag ska beställa hem fler idag.

Man älskar ju snö.

Efter ett varmt bad så åt vi pannkakor.

Och sen tog vi ner gästtäcket till soffan igen och där mös vi hela dagen. Lekte i kojan, lekte med bilar, tittade på en film, åt lite mer pannkakor, sov lite, och så fortsatte det hela dagen.

Igår så stod storhandling på schemat. I vanliga fall brukar jag göra det själv för man vet faktiskt aldrig hur det ska gå med en tvååring. Spelar ju ingen roll hur bra man planerar med hans nap, matintag och blöjbyte. Jag bestämde mig för att se det som dagens aktivitet he he he eftersom att det bokstavligen talat inte finns någonting annat att göra så vi strosade runt där inne en bra stund.

Efter ett tag fick jag dock muta ungen med en boll. Han ville ha den guuuuuula.

Mycket mer än så hände inte igår. Vi såg Victors match och när TL somnade beställde jag hem en pastabuffé till oss så när Victor åkte in på uppfarten vid åtta serverades detta. Som vi åt framför en dokumentär på Amazon Prime. Mysig kväll <3.

Det var min lilla helg.

17 kommentarer

 1. Såååå mysigt inlägg fina Maja! ❤️
  Tack för att vi får följa 😍
  Vill du snälla länka fredagens outfit den är sååååå SNYGG!! ❤️❤️

 2. Vaaaar är dessa fantastiska byxor ifrån !!(de beiga kostymbyxorna) Otroliga.

 3. Blev så glad när jag såg att det äntligen kommit upp en inlägg och inte bara på insta med bild på din outfit men så såg jag att du inte skrivit ut här heller 🙁 Vill verkligen veta vart kläderna kommer ifrån på första bilden.

 4. Åh vad mysig helg! Men frågan är; vart är de underbara byxorna ifrån?

 5. Vart är kläderna ifrån på outfit på första bilden? Så snyggt kombinerat!!😍

 6. Tilda Olofsson Svara

  Hej Maja, jag jobbar på ett företag som heter Hestra, och kan varmt rekommendera våra handskar. Vi har flera olika alternativ till barn från ålder 0 – 13 år. Titta in vår hemsida vettja ett bra tips ifrån mig är vår handske AKKA 😊

  Ha det fint ❤️

 7. Undrar också vart byxorna är ifrån!!😍 och snälla HUR snygg är du inte? Det bara lyser om dig <3

 8. Vill tipsa om polarn o pyrets dubbelstickande ull vantar. Lika tunna och lätta att sätta på som vanliga bomull men håller värmen så bra. Har nämligen samma problem med min lilla snart tvååring.

  Kärlek till dig ❤️

 9. Tips på vantar till barn! På vintern nu (om det inte är superkallt) så har jag vanliga fingervantar under ett par regn/gallonvantar. Blir både varmt och de kan använda händerna smidigt. Samt att jag har stl 1-2 år till min 3åring på regn/gallonvanten👌

 10. Hej Maja! Alltså jag måste bara tipsa om en sko-och fot mätare. En skomätare, som du stoppar i skon för att denguefeber lång själva skon är och en fotmätare för att mäta själva skon. Det är fenomenalt bra! Du kan nog bara googla så kommer det upp lite olika förslag, tänker att det borde göra det för dig med trots att du är i England?
  Massa kramar!

 11. Hej Maja!
  Haft EXAKT samma problem med min 20 månader gamla dotter. Sur för att hon inte kan ta upp saker och arg när hon fryser om händerna efter att ha doppat hela ullvanten i ngt blött, 5 minuter in i utomhusvistelsen.
  Nu är tyvärr dessa slutsålda så vet inte om detta hjälper ens? Till nästa år?
  Dessa vantar är guld!
  https://www.polarnopyret.se/barnklader/accessoarer-ovrigt/vantar-handskar/vadderade-tumvantar-baby-mork-marinbla-60457493-483

  De finns i skalversion för lite mildare väder. Det fina med dessa är att 1. Man kan öppna hela. 2. Man kan sätta om remmar inuti som håller handen på plats. 3. De är såpass små mellan ”handen och tummen” att tummen kommer in ordentligt och de kan greppa saker lätt.

 12. Sååå mysigt inlägg!! Mår alltid bra av att gå in här. Tack för att du delar med dig av ditt liv <3

 13. Sara Dimitra Svara

  Fina Maja, kan du inte tipsa om lite Alla hjärtans Dag presenter? Så som du gjorde inför jul. Älskar din blogg! Kram

 14. Ida Wannebro Svara

  Tack för allt du gör och all energi du ger, sluta aldrig vara du! Jag lever för din Instagram på fredagar!! Du ger en så
  Bubblande och härlig känsla när du står och gungar med ditt bubbelglas till någon härlig spellista😍 hade inte du kunnat dela dina pepp och fredagslistor på Spotify? Hade varit så kul!! Kram underbara Maja!

Skriv en komentar