VÅREN ÄR SNART HÄR. Och det här har jag i sikte.

Dessa klickade jag precis hem. Så snygg färg och jag älskar den assymetriska modellen. Så snyggt.

Den mest perfekta blazern hittar ni här. HERREGUD så fin.

Jag är helt kär i kostymbyxor just nu och kan inte få nog. Dessa tänker jag vore så fina till en vit stor skjorta, solbrillor och sandaler.

Typ denna skjortan! Så fin, och nu även på rea!

OJ SÅ SNYGGT!

Vårens sneakers hittar ni här!

Och vårens blus här!

Och vi avslutar med den här magiska kjolen som jag har kikat på ett tag, så himla fin, klassisk och elegant.

Inlägget innehåller adlinks.

13 kommentarer

 1. Hej Maja!!!!!
  1) du är en sådan fantastisk person, jag älskar att följa dig och din vardag.

  2) du brukar ibland göra frågor och svar så tänkte fråga om vad du använder på läpparna k den hudvårdsrutin (i din vieo så såg det ut som du hade något magiskt på läpparna). Jag har så fnasiga och torra så skulle vilja få bukt med det ASAP!!!!!!!! Och varför inte fråga queen of everything ❤️❤️❤️

  Världens största kram, HEJA DIG

 2. Hej Maja, tyvärr är det inte bara så att klicka hem kläderna. Plånboken säger ifrån men
  Jättefina kläder.

 3. Hej Maja! Köpte du mycket kläder när du var gravid eller hur gjorde du? Jag är i början av min graviditet men känner redan att byxorna är för tighta. Har inte möjlighet att lägga en massa pengar på nya kläder, men har du tips om hur man kan tänka med mammakläder? Något som är värt att köpa och något man absolut inte ska lägga pengar på? Tack för svar! ♥️

  • Nu är inte jag Maja men kände precis som du att jag inte hade massvis me pengar att lägga på nya kläder. Jag köpte två par gravidbyxor rätt tidigt som jag kunde ha hela graviditeten och första veckorna efter (gjorde snitt så vanliga byxor var uteslutet) och några basic toppar på h&m. Sen köpte jag någon stickad tröja men kavajer och sånt kunde jag fortfarande ha mina vanliga så länge jag jobbade. Sen när jag var klar med kläderna sålde jag allt på tradera 🙂 tips är ju också att leta begagnat eller kanske en storlek större än vad du vanligtvis har på rean nu. lycka till!

   • Tack för din input! Jag tänkte faktiskt också på att satsa i ett eller två par gravidbyxor och sen köra på större tröjor bara och se hur långt jag klarar mig! 🙂

   • Hej Emma, grattis till graviditeten 😍
    Vill tipsa om att kolla secondhand marknaden! Finns massa Facebook grupper om man inte vill gå i secondhandbutik just nu. Blir både billigare och bättre för klimatet!

  • Hej! Är gravid i vecka 40 nu och har en stor mage men har faktiskt inte köpt ett enda gravidplagg. Har satsat på vanliga väldigt stretchiga byxor och träningsleggings (seamless är ett tips). Alla byxor har jag köpt i min vanliga storlek så kommer jag kunna ha nu efter också vilket känns så skönt att inte kasta pengar i sjön. Tips om du söker på ”stickad byxa” eller ”seamless tights” på h&m tex.

  • Hej! Jag var gravid under sommaren och jobbet krävde lite office stil så jag körde också på gravidbyxor, toppar som visade magen med kavaj, stickat i oversize och tajta klänningar och kjolar med en blus eller dyl instoppat. Lånade en del på slutet av min kille typ stickat.

  • När jag var gravid köpte jag ett par gravidtights och typ två gravidT-shirts som jag bodde i! Var typ det enda man behövde 😊

 4. Hej Maja,
  Om vi nu kommer få gå på bröllop i sommar, vore det jättekul om du vill och har möjlighet att tipsa om lite snygga outfits, but not to fancy.. Typ klädkod kavaj, sommarfin el liknande <3

 5. Hej!! Ville bara säga att jag jobbade på Filippa K och den sista kjolen är SUPER genomskinlig…:/ så skulle inte rekommendera den till någon. Man ser ALLA trosor i den
  PUSS!!

 6. Hej!
  Först vill jag bara säga att det är så roligt att följa dig! Du har en förmåga att skriva, som berör och fångar mitt intresse. Någon gång hoppas jag du skriver en bok! Älskar dina djupa texter som rätt ofta får mig att fälla en tår, men gillar även när du som i det här inlägget delar med dig av lite mer ytliga saker. För jag älskar kläder!! Jag tänker nog mer på kläder än något annat 😄 Gillar din stil och tycker att du är en bra förebild som delar kläder från olika prisklasser! Jag tycker själv väldigt mycket om Filippa K och brukar se till att handla därifrån för att de har ett bra hållbarhetstänkande. Sett några kommentarer om att många plagg är dyra men jag försöker själv handla när de är på rean. Klickade hem den vita skjortan från Filippa k, så tack för tipset! Efter att ha läst en kurs i modedesign förstår jag hur viktigt det är med hållbarhet och väljer därför att köpa mindre nya plagg och när jag väl köper nya ska det vara i en god kvalite. Men som jag sa tidigare så älskar jag kläder och gillar att variera mig så jag har fått upp ögonen för second hand. Lämnade häromdagen in kläder på myrorna som jag inte längre vill ha i min garderob, de har gjort sitt hos mig men är i god kvalitet och de kommer göra sig gott hos någon annan. Gick i alla fall in för att kolla och kom ut med tre fina kavajer för 340 kr, lämnade in två på kemtvätt då den tredje gick att tvätta. Allt som allt kostade tre kavajer mig cirka 550 kr. Det roliga är att jag kommer vara ganska ensam med att ha dessa plagg och det blir lite mer unikt då. Var så lyrisk när jag skulle sova! Fyndade igår även en jacka på arkivet som jag också är väldigt nöjd med.

  Ha det bäst!

Skriv en komentar