Hej på er ❤️ torsdag och snart ska jag hoppa in i bilen för att hämta Ted Louie på Nursery.

Idag har dom Christmas Party på förskolan och såhär fin blev lilleman imorse med temat ”Dress to Impress”. Åh han är så fin. Och han förstod själv att han var lite extra fin idag vilket var så himla gulligt. Victor åkte igår så hela morgonen fick jag bomba med bilder så han kände att han var med lite ändå.

Efter att ha lämnat honom åkte jag till posten för att skicka iväg två julklappar, tränade och sen blev det raka vägen hit! Jag bestämde mig igår för att göra fler hål i öronen så idag klockan tolv hände det! Jag älskar det men ser mest framemot att det är läkt så att jag kan styla som jag vill. Jag ska visa er sen!

Nu har jag pausat i soffan och ätit en alldeles för sen och dålig lunch. Nämligen rostade mackor (jag åt fyra inte bara två). Vissa dagar blir bara så och den senaste veckan har varit såååååå hektisk så jag vet knappt vad jag heter. Men efter en halvtimme här (påklädd och redo) känner jag mig nu påfylld med energi för tre timmar med Teddan innan han ska sova.

Nu ska jag hoppa in i bilen MEN vill bara tipsa er om att ni ska kika in på min story! Ikväll 20.30 ska jag ha en flashmob och vi alla ska swisha pengar samtidigt till min bössa (jag också såklart). DET SKA BLI SÅ KUL!

10 kommentarer

 1. Wiho!! Kommer bli pank på din bössa haha men känns så bra när det är för en god sak!! Men flashmobs är verkligen så effektivt för då får folk en spark i römpan, och jag tycker det är så kul att se slutsumman så jag kan aldrig låta bli att bidra på sånt<33 Tack för att du skapar sånt engagemang – årets påverkare/influencer ur flera aspekter om du frågar mig!

 2. Ååhh jag vill också ta fler hål i öronen! Ser fram emot att se ditt resultat!! :):)
  Men jag måste fråga, gjorde du det själv???
  Tack för allt du gör som inspirerar ❤

 3. Men hur gullig är inte Ted-Louie????? Jag dör <3

  Sen undrar jag om du tyckte att det gjorde ont att ta hålen? Jag har velat ta fler såååå länge men mitt enda minne från när jag tog dom jag har är att det gjorde svinont och att jag grät (var dock knappt 8 år så kanske inte jättekonstigt men ändå).

  Kram!

 4. Oh my god, var är din fina topp🤍 ifrån som du har på din senaste youtube video (julmakeup) 💖💖

 5. 3 MILJOOOOONER!!!!😍😍😍😍 HELT FANTASTISKT! Jag känner mig så himla stolt över dig, och över alla oss som skänkt pengar till bössan. Herregud, vilken fantastisk människa du är Maja<33

 6. Hej! Jag tror att ni behöver fenh shui i erat hem. Ni har ett fint hus och försökt få det mysigt och fint men svårt när det är så stort. Det finns en jättebra inredare som inreder enligt er stil med feng shui i baktanken, snälla kolla upp add simplicity Jannice Wistrand. Jag tror att det är precis vad som skulle ge det lilla extra. Lova att kolla upp! Jag känner inte henne men följer henne slaviskt och lyssnar på hennes podd ”stilsnack”. Jag har lärt mig så mycket och bästa är att allt handlar om välmående och balans. Lycka till!

Skriv en komentar