Eller helgen och helgen. Just nu går dagarna lite in i varandra och den stora skillnaden är ju allt jobb på vardagarna men förutom det så är det bara mys, mys och återigen mys som står på schemat. Och lite julstress. Så nu när jag skulle skriva om helgen insåg jag att ja, så roligt är det inte he he. Jag längtar efter nästa år när livet är lite mer normalt. Tills dess får ni hålla ut med mitt vardagliga content, bakning och julmys. HÅLL UT! Snart vill jag också kunna bjussa på fina outfits, en annan miljö och berätta om härliga middagar.

Men nu, tillbaka till min julgrotta! Där allt verkar ha bestått av mat.

Det har druckits julmust. Såpass mycket att jag redan ikväll måste beställa hem mer så vi har till julafton, det är ju inte någonting man vill chansa på he he.

Jag har varit ute på promend. I det fina vädret.

Och bakat lussebullar! Med bubbel till.

Och en kväll såg jag ut såhär. Trött men lycklig.

I lördags stod pannkakor på schemat. Victor har ju match varje helg och kommer att ha tills Teddan blir stor så det har varit viktigt för mig att ändå skilja helg och vardag för honom. Så på lördagar gör vi alltid pannkakor. Som vi äter i soffan (utan sylt då) framför en film. Det är vår lilla tradition.

Och i söndags var det ju första advent och vi gjorde ett litet julbord. Eller litet och litet, ett komplett julbord. OJ så gott det var. Vi brukar ju bara äta ett svenskt julbord per år men nu verkar det bli två, för himla gott. Och det bästa är resterna dagen efter.

Här är bara en bild på den traditonella skinkmackan men bakom den ligger alltifrån jansson, köttbullar och sill.

Ja hörrni, jag ber om ursäkt för alla dessa matbilder, men det blir ju så vid jul. Och lockdown. Man äter. Imorgon får ni läsa om något annat, jag lovar. Kram på er.

21 kommentarer

 1. Såna här inlägg är supermysiga, älskar att kika in här! Tycker bara att det är roligt att se bilder från vanliga livet liksom. Kram!

 2. Jag tycker inte du behöver tänka på att det blir tråkigt innehåll. Det är supermysigt att läsa om vardagliga saker. Du är en fin förebild !

 3. Hallå be inte om ursäkt, går ju in här för att *hänga* lite med dig/er och då är en sådan här update lika härlig som vilken annan!

 4. Jag tycker inte du ska ursäkta dig så mycket gällande ditt innehåll i blogg och på Youtube. Det vi tittare älskar att se är sånt här, kolla på dina kommentarer. Jag tror din styrka är igenkänning, att man känner igen sig i de du gör och det du känner (även om de är kul och se fina middagar och galor också) <3 Kram!

 5. Jag tycker att sånt här content är supermysigt! Det skulle ärligt talat bara kännas malplacerat och lite ”fel” med inlägg om middagar, piffiga outfits och typ resor i tider som dessa. Tack för en underbar blogg!

  • Jaa nu hade det känts superkonstigt men jag längtar ändå till när livet är mer som vanligt igen. Men så bra att ni så länge tycker att det känns mysigt och härligt att läsa <3

   • Jag förstår det! Längtar också till bättre tider, och när det är dags för piffig middag igen så kommer jag gå in här för att få klädinspo av dig <3

 6. Be inte om ursäkt! Detta är det bästa med din blogg. Och Youtube, herregud skrattade så jag grät igår, det var den bästa videon någonsin!❤❤😂

 7. Din härliga energi och varma personlighet smittar verkligen av sig! Älskar ditt content på youtube just nu och även här på bloggen. MYSIGT är det!

 8. Men so mysigt! Bor ocksa i England o har en 11 manades son och vill ockso gora sohar mysiga kvallar nu nar vi inte far aka till sverige till jul 🙁 och det ar bebis forsta jul och jag vill garna ge han alla svenska traditioner.. sa maste fraga! Vart koper du all svensk jul mat? Kram

  • Åh fina <3 Tänk på att han är för lite nu för att förstå julen iallafall så känn ingen sorg över det. Men för er skull så borde ni beställa hem lite tomtar och julstjärnor och mysa till det. Vi beställer på Ocado (sök på swedish food), Scandic Kitchen och Totally Swedish! Alla har lite olika utbud så vi beställer från samtliga. Stor KRAM och julen kommer att bli så mysig ändå fast vi alla är fast här.

   • Tack fina Maja. Jul dekorationerna ar uppe och ska aka till IKEA imorgon och se om dom har lite svenkt julpynt. ska bestalla massa god mat fran ocado idag ocksa och gora det basta av denna jul! stor kram och god jul till dig och din fina familj!

 9. Heej fina Maja! Du vet alla dessa babyhår/amningshår. Dessa avbrutna korta hårstrån längs hårkanten i pannan..? Ja du vet den. Hur gör du för att få bort dem för ditt här är så fantastiskt vackert och man skulle inte kunna tro att du har några problem whatsoever. Har du det? Hur har du lyckats ”få bort” dem?
  ⭐❤️

Skriv en komentar