Hej mina vänner. Oj vilken måndag. En typisk stressig lite halvjobbig måndag. Dagen började redan vid 07.30 för mig med möte i flera timmar och sedan dess har dagen bestått av alltifrån jobb, hämta ut paket, städa undan helgen, tvätta lakan, jobba lite till och sakta men säkert plocka fram julen. Vi började lite smått igår men idag åkte alla kartonger från garaget fram och sedan 16 har vi plockat här hemma. Vi bor ju i ett stort hus och när julpyntet åker fram måste även en del plockas bort och ställas ut vilket gör att det tar ett tag.

Det känns iallafall skönt att ha börjat! Jag var lite stressad idag för december är ju livets bästa månad och jag vill inte ödsla en endaste dag utan att ha det mysigt kring mig. Victor kände det nog på mig så hela lilla familjen pysslade och donade i flera timmar. Så himla mysigt faktiskt.

Nu sover Teddan och vi ska äta rester från gårdagens julbord. Jag är lite trött och fortfarande lite stressad så jag ska försöka varva ner lite nu. Just idag känns det som om att tiden inte har räckt till och det är ju okej. Men för att det ska bli en bättre dag imorgon så ska jag fortsätta logga ut nu och varva ner lite. Intalar även mig själv att julen faktiskt ska vara lite stressig, att det är okej.

Skriv en komentar