Timmarna räcker inte alltid till just nu så här sitter jag, 19.45 och betar av dagens sista jobb. Snart ska jag ta en dusch och krypa ner i sängen med Victor, titta på en serie och jag har på känn att jag kommer att somna innan tio ikväll.

Det har varit en bra vanlig tisdag i livet. Allting liksom rullar på just nu och saker och ting finner sin plats. Dagen har blandats med möten, lek hemma och en löprunda i SPÖREGN. Jag älskar ju verkligen Englands årstider, det finns tydliga kontraster precis som i Sverige men det blir aldrig sådär superduper kallt som det är i Sverige. Och när det är höst här, ja då regnar det verkligen och det tycker jag är så mysigt. Idag var det skyfall och jag var dyngsur när jag var hemma igen. Och då fortsatte det piska mot vårt glastak, underbart.

Här ser ni mitt kontor just nu. Det brukar faktiskt, till mitt försvar vara i bra ordning och ganska så fint men så här kan det se ut när jag har ett organiserat kaos med mina samarbeten. Var kartong har sina produkter, som jag vet exakt när ska användas. Men i veckan har jag tänkt röja upp här. Och så känner jag mig sugen på att fixa till det där sista så det verkligen blir ett färdigt kontor. Exempelvis så ska julklappsrosetterna ner till förrådet och så ska en ny kalender upp på anslagstavlan :)). Önskar er en magisk kväll, nu tänkte jag logga ut.

1 kommentar

  1. Hej Maja!
    Älskar din blogg. Du har fått mig att tänka till mkt angående det här med att ha dåligt samvete gentemot sitt barn och hur mkt tid man spenderar med barnet, är själv ganska nybliven mamma. Jag har läst dina tankar kring det, men också lite andra ”tips och tankar” som jag skulle vilja dela till dig för jag tyckte det var fint och värt att tänka på, och jag har själv kunnat dra nytta av dessa tips eller tankar i min mammaroll<3 https://www.youtube.com/watch?v=TbvszkKfLgA&ab_channel=Bsgou47g – Detta korta klippet med psykologen Jordan Peterson.
    https://www.instagram.com/p/CGzZkYdgxl6/?utm_source=ig_web_copy_link – Detta inlägget om föräldraskap från UnderbaraClara.
    Stor kram

Skriv en komentar