Äntligen är det klippt! Jag stod i valet och kvalet och det jag kände mest var att jag ville få till en lite stiligare frisyr. När jag får en viss längd tappar jag snabbt all volym samt ser ganska så ung ut (enligt mig själv). Ibland har jag tillochmed haft svårt att styla ihop en outfit för att mitt hår har ”varit i vägen” och liksom bara hängt där. Dock kände jag inte för att gå så kort som innan men jag ville inte ha kvar längden så vi körde på lite mittemellan. Jag är så NÖJD och den här längden känns helt rätt just nu för mig. Lika snygg till kostym som en tracksuit.

Jag fick tips om min frisör för något år sedan och har sen dess alltid gått till honom. Så otrolig duktig på både färg och klippning.

Vad tycks? Jag älskar det. Den här längden är mer Maja.

7 kommentarer

 1. Håller med! Den här längden passar dig SÅ bra! ❤️ Och tröjan!!! BEHÖVER! Vart är den ifrån?

 2. Otroligt fint! Men gjorde du nå småsnå sling också eller är de där din naturliga färg? Så fin!?

 3. haha ååh, har haft exakt samma problem! Håret har blivit för långt och bara är där. I vägen och svårhanterligt.. Men har bestämt mig för att klippa av mig det igen. Längtar såå efter att ha lite kortare och kunna styla det lättare! <3 Det där blev så snyggt på dig dessutom!! <3

 4. Hej Maja! Jag måste bara fråga om den fönborsten från babyliss som du tipsade om på Instagram nyss, jag fick precis hem den men känner mig osäker. Det känns som dom svarta grejerna på borsten kommer böja sig och bli förstörda. Kan inte du ge en liten recension på den 🙈 jag är så osäker och funderar på att skicka tillbaka den. Visst hade du en annan förut som var från remington som du använde och tipsade om i en Youtube video? Använder du den fortfarande? 😊
  Ta hand om dig! Jag hoppas ni haft en fin och mysig helg ❤️

 5. Hej Maja!
  Jag har en fråga till dig. Hoppas du har lust att svara <3

  Vad jag har förstått har du tidigare haft någon form av ätstörningsproblematik. Det har jag också, liksom en skev syn på vad som är hälsosamt och ett komplext förhållande till min kropp och hur jag äter. Tror det är ganska vanligt hos tjejer, tyvärr. Sen finns det ju olika typer av problem och olika grader av hur sjuk en är. Det jag undrar är, när du arbetar med mode och yta, är på plåtningar, är modell själv och ser andra modeller som är både större och mindre- hur förhåller du dig till alltsammans?

  Jag själv är känsligare i perioder, och har ofta sämre självkänsla under den perioden, då undviker jag sociala medier för att jag jämför på ett dåligt sätt, inte enbart yta, det kan vara allt möjligt i livet.

  Svårt att formulera vad jag menar. Tror nog att jag undrar om du har några gamla spöken kvar och hur du hanterar det idag isf? Tänker att världen du befinner dig i, alltså med mode, skönhet, kläder, kan vara sjukt stärkande, ge inspiration och insikter om att skönhet finns i allt men också vara en plats full av triggers typ. När jag var yngre (typ 25)var jag modell för en butik, de ville ha vanliga människor i alla åldrar och storlekar, men jag kände ändå innan jag skulle gå visning att jag inte ville äta vad som helst innan, blev lite stolt om de fick hämta en storlek mindre osv.

  Vill också bara säga att du är så jävla grym, grattis till allt du åstadkommit i yrkeslivet! Grattis och grymt jobbat också till den fina lilla familj du har och all tid och energi det kräver. Att du dessutom har arbetat mycket med dig själv och dina känslor, wow alltså – förebild! Måste också säga att jag blir imponerad av hur du lyckas vara personlig och privat. Du är så jäkla cool!

Skriv en komentar