Åh det är så roligt att få kolla inredning. Man kan ju verkligen grotta ner sig i timmar när man väl har fastnat. Vi har ju anlitat en inredare till huset bara för att det är ett så stort projekt. Jag älskar inredning själv men jag vet att det blir bäst om vi tar lite hjälp. Mest för helheten. Dock kommer jag att vara väldigt involverad i allting såklart. Nu när jag kikar runt så är det mest för att få inspiration men jag kikar lite till huset här i England. Det är lite smådetaljer vi måste få till och lite saker som jag vill byta ut. Så nu när jag skannar nätet så tittar jag mest bara på saker som är fint.

Som den här fina fåtöljen.

Den här ljuskronan är jag helt förälskad i, överallt i huset i Västerås vill jag ha ljus ljus och ljus. Det är bland de mysigaste som finns.

Den här typen av stolar har jag även fastnat helt för, så snygg design tycker jag.

Hit till Manchester vill jag styra upp vår matsalsdel lite, det är lite tråkigt just nu så jag vill köpa nya ljusstakar och liknande men även underlägg. Dessa från Svenskt Tenn har jag tänkt på länge. Ett underlägg gör så mycket tycker jag.

Vi har doftljus lite överallt här hemma som jag tänder var och varannan kväll. Enkelt lite knep att få det extramysigt hemma.

Den här fåtöljen har jag klickat mig in på x antal gånger. Så perfekt.

Vi använder brickor väldigt mycket och jag såg denna. Fin och rolig på samma gång.

Fin lampa!!

Inlägget innehåller adlinks.

7 kommentarer

  1. Kommer ni behålla lägenheterna i Stockholm & Västerås när huset är färdigt?

      • Om du får (pga säkerhet osv) kan du inte snälla då länka er lägenhet på Hemnet? Eller säga till när den finns ute så får man söka sig till den. Älskar hur den är inred nämligen och skulle älska o få se helheten 😍

      • Eller om du kan visa upp sen bilderna som fotografen tagit av lägenheten 😍

Skriv en komentar