Jag har fått så många frågor om snygga höstjackor så jag har spanat runt lite. Jackor är helt klart det jag har mest av i min garderob, jag kan verkligen bli kär i en jacka och bara måste köpa den. Det är ju även ett plagg men verkligen använder och ett plagg man kan investera i.

Förra hösten sprang jag konstant runt i denna (en uppdaterad version dock) jackan och jag älskar den. Det är fortfarande lite för varmt här för att kunna bära dunjacka men snart åker den fram igen. Vet inte hur många frågor jag har fått om denna.

Jag kom över denna teddyjackan och blev KÄR. Jag älskar teddyjackor och har x antal i garderoben men denna tyckte jag var så perfekt. Klick klick klick!

Denna har jag och känner mig så fin i den. Fick även så mycket kommentarer om den när jag bar den förra veckan.

Denna har jag nog också tipsat om flera gånger men jag måste bara göra den igen. Jag har denna i både svart och beiget och materialet är helt magiskt. Jag känner mig på en gång så dressad och stilig när jag slänger på mig dessa.

Älskar.

Denna kappan finns även i fyra olika färger. Den perfekta kappan enligt mig.

Den perfekta vardagsjackan enligt mig. Lika snygg till denim och boots som tights och sneakers.

Man behöver alltid en svart kappa i sin höstgarderob tycker jag, jag har en från Zara som jag har haft i x antal år men jag såg denna och tyckte att den var väldigt fin.

Vi avslutar med en klassisk svart jacka.

Inlägget innehåller adlinks.

Skriv en komentar