Hej mina fina vänner. Sitter just nu vid gaten på flygplatsen och väntar på att få boarda. Jag flyger till Göteborg idag och hem torsdag igen.

Imorgon släpps ju min KOLLEKTION TILLSAMMANS MED GINA och jag är så pirrig!!!!!! Kl 19.00 kan ni gå in på Ginatricot.com och hänga med mig i 45 minuter! Jag ska hålla i mitt allra första live-event och jag är faktiskt lite nervös men det ska mest bli roligt. Man kan shoppa under liven, se flera modeller med mina plagg på och så ska jag svara på era frågor. Liksom hänga en stund! Så kul. Hoppas vi ses där!

TL är hemma med sin pappa och det här var första gången han blev ledsen över att jag gick. Han är ju så otroligt medveten nu och den här gången förstod han verkligen att jag åkte iväg. Men dom har det mysigt där hemma! Han har propsat på att sitta på Victors mage sen jag åkte samtidigt som dom tittar på Vaiana, inte för att Victor ser något men ändå.

Nu är det boarding!

3 kommentarer

  1. Är så förväntansfull på släppet och jag hoppas innerligt att jag hinner klicka hem några plagg!! Du är bäst Maja ❤️

  2. Hej fina Maja!
    I din vlogg från plåtningen med Gina Tricot så bär du ett par otroligt snygga svarta stövlar med klack? Som du säger att du måste köpa! Var kommer dem ifrån?

Skriv en komentar