Min helg började med att packa upp väskor. Iallafall en. Jag har tänkt organisera garderoben och rensa IGEN innan jag hänger in allting så det ska jag börja med idag eventuellt imorgon. Jag tänkte att det kanske blir en rolig vlogg? Jag tittar på jämt på videos om organisation och jag har helt enkelt förstått att jag behåller för mycket saker som jag inte använder. Jag måste bli bättre på att rensa det som är fint men inte längre min stil. Det är där jag fastnar och det är de som förstör min harmoni i garderoben. Jag såg på Anine Bings Instagram när hon visar sin garderob och jag blev så inspirerad. Så det blir mitt utgångsläge.

Jag spelade in ett samarbete för L’oréal och måste verkligen tipsa om denna concealern! Jag använde aldrig det förut, men idag använder jag lite just för att effekten är så stor och bra. Speciellt efter lite sömn. Tips tips tips!

Vi har tagit tempen, ätit glass och tittat på väldigt mycket tv. Jag tänker att det måste ändå få vara okej när man är liten och jättesjuk.

Något som också är okej när man är liten och sjuk är att äta pannkakor i soffan. Han gillar varken sylt eller grädde till pannkakor så ni vet, jag är ingen mamma som sätter sitt barn på diet he he. Även om jag är lite strikt när det kommer till socker i vanliga fall.

Vi har ute på en långpromenad igår. Samlade ihop ekollon, tittade på bilar och lekte med pinnar. Jag är så tacksam över hur TL alltid lär mig saker i livet. Typ som att gå ut länge en söndag i det härliga krispiga vädret. Och bara försvinna in i stunden och vara där. Kände mig så lycklig när vi gick där.

Dagens look! I träningskläder från Stronger och skor från Balenciaga.

Och Igårkväll åt vi tacos IGEN och började titta på serien The Night Of på HBO. Tips tip tips! väldigt bra än så länge.

Idag ska vi ha en helt vanlig söndag här hemma. Fortsätta packa upp, äta en god lunch och gå ut i skogen lite. Jag försöker få mitt jobb gjort nu så jag bara kan vara resten av dagen.

17 kommentarer

 1. The night of är så jävla bra! så tråkigt att det inte kommer ut någon mer säsong än första 🙁

 2. Åh, gärna en blogg i din garderob! Tyckte så mycket om den när du packade inför Marrakech. Kan verkligen försvinna in i sådana videos haha …

 3. Hej! Kan inte du tipsa om dina underkläder. Sköna snygga troser och BH. Tack på förhand.

 4. Bästa Maja, älskar din blogg! Lever själv med en fotbollspelare i UK och jag åkte hit från Sverige förra veckan. Karantänreglerna var så strikta att de knappast ville låta oss få bo under samma tak i 2 veckor. Jag måste bara fråga, hur är det för er? Måste du sitta i karantän eller vad gäller?

  Kram

 5. Låter som ni har det så mysigt! Älskar också din väst!! Ser så skön ut! Vart är den ifrån? Stor kram

 6. Håller själv på att rensar och organiserar inför en flytt till hus och vore jättekul om du gjorde en vlogg om sånt för lite extra inspo när dipparna kommer hehe. ps: fortsätt köra ditt race, du är grym!

 7. Hej Maja! jag undrar också var man kan hitta din fina väst? Tack för en på alla vis givande blogg hälsar jag ( en bra mycket äldre än du 4 – barnsmamma) 🙂

 8. Vi köpte en sån där termometer häromdagen, kassörskan på apoteket sa att det är viktigt att ställa in för rätt person, tänkte bara på att Teddan inte är 0-3mån. Hade inte kvinnan sagt något till mig hade jag inte haft en aning, bara ett litet tips, men vad vet jag, det kanske inte är så noga egentligen :)) Imponeras av dig, följer alla dina kanaler och hoppas innerligt inte att du tar det illa, tänker bara att vi kan dela tips och trix! Njut av en höst i England och lite harmoni i kropp och själ!

 9. Hej! Du har tidigare skrivit att ni följer de rekommendationer som finns i England. Hur ser du på era resor ni gjort fram och tillbaka när myndigheterna i Sverige har avrått från resor? Är det något ni tagit i beräkning när ni bestämt er för att resa till Sverige osv?

 10. Kan inte du göra ett inlägg med tips till snygga höstjackor? Älskar din stil!

 11. Hej Maja! Kan du göra ett inlägg där du tipsar om tränings-/promenadjackor? Tack på förhand!☺️

 12. Ja snälla gör en vlogg där du organiserar och rensad garderoben, älskar såna vloggar och älskar när du gjort såna små segment i dina tidigare vloggar 😍 kamningen du göra en vlogg eller video, kanske i samma vlogg, där du visar hur du stylar ihop outfits, tips på basplagg och hur man hittar sin stil som mamma. Är själv mamma och känner mig helg lost stilmässigt 😬😬

 13. Du måste koll på ”Get organised with the home edit” på Netflix du kommer bli hooked och så inspirerad på att organisera ALLT 😍😂

Skriv en komentar