Lilleman är hemma med feber dag tre. Han har röda utslag på kroppen och efter mycket googlande och en dubbelkoll med svärmor så stämmer det väldigt bra in på tredagarsfeber. Han är så ynklig och liten och ingenting är riktigt bra. Isglassen vill han inte ha och allt på tvn är dåligt. Ja ni vet. Så vi kramas mest och försöker att hitta sätt som håller honom glad och lugn.

Just nu myser vi i sängen, läser bok och ritar lite på paddan. Trots att TL är sjuk så har jag haft en underbar lördag. Verkligen lördagskänsla. Det är krispigt i luften, ikväll blir det en mysig middag och allting känns bra.

Imorgon får ni en uppdatering om helgen. Men glöm inte min youtube-kanal!!! Jag la upp en ny vlogg imorse. Puss på er.

5 kommentarer

  1. Hej! Min son hade precis så, vi trodde att det va 3-dagars feber men han blev bara värre så det visade sig att han hade streptekocker.

    Krya på!

  2. Hej!
    Hoppas TL mår bättre snart!!
    Grattis till en ny kollektion med Gina (mest grattis till Gina dock!!!) ska bli så kul att se 😃

    & grattis till huset! Ska bli så kul att följa. Du utstrålar sån pepp i vloggen att jag själv blir överpepp hahaha! 😃

Skriv en komentar