Fantastiska men långa dagar blev det i Stockholm. Jag har verkligen hamnat ur fas i jobbet den här sommaren, det har varit för flängigt för mig och min hjärna att verkligen prioritera jobb så som jag vill så det var så jäkla kul och härligt att få komma igång igen. En riktig kickstart. Och varje gång jag gör liknande saker som igår så tänker jag på hur mycket jag älskar mitt jobb. Shit så roligt det är. Jag är en prestationsprinsessa och har känt av min ångest igen pågrund av jobbet, mer bristen av jobbet men nästa vecka är vi äntligen tillbaka i England, för att stanna och då jäklar. Min både kropp och själ behöver det.

Mer om dagarna kommer senare, även på huset!!!! Vi var där och tog bilder i veckan så dom åker upp i helgen! Nu ska jag krypa ner i mammas gästsäng, titta på en serie och koppla ur. Jag har haft ångest hela dagen och det är en mix av vin men även riktig ångest. Jag har saker framför mig som tar upp min energi på fel sätt så jag måste reda ut det. Skönt ändå att ha vetskapen om det.

4 kommentarer

 1. Du e bäst! Blir alltid glad när jag ser du lagt upp något!
  Här är en låt du kanske gillar såhär på höstkanten. När jag känner mig nere brukar jag lyssna på bra musik som kanske är lite deppig. Tycker denna ger liknande känslor när en lyssnar på dermot kennedy : https://www.youtube.com/watch?v=1NMz1jsoNoU

 2. Maja nu skriver jag som du brukar göra; Vi längtar efter hösten, England och rutiner 😉 Please uppdatera! <3

 3. Hej Maja,

  Testar skriva här också, får det bära eller brista. Har inget att förlora! 🙂
  Har skickat ett DM till dig på Instagram förra helgen som jag vore jättetacksam för om du kunde läsa. Förstår att du säkert får fler hundar/tusen dms om dagen. Mitt handlar om att belysa bröstcancer för unga kvinnor och vården som inte tar oss yngre på allvar fören de gått alldeles för långt.

  Allt gott till dig!

  Kram Mikaela

Skriv en komentar