I betalt samarbete med Jotex.

I somras, när vi var hemma en period i karantän så gjorde ju jag en makeover i vårt sovrum i England. Sovrummet har varit det rummet i England som vi aldrig riktigt har fått till fram tills nu och det är ju de viktigaste rummet i ens hem för mig. I både Stockholm och Västerås är sovrummen min fristad och nu, äntligen, är det likadant i England. Här vill jag varva ner efter en lång dag, och bara vara.

Det första man möts av är en stor matta, fint överkast och den här magiska bänken. Sovrummet blev på en gång mer pampigt och så mysigt.

Nya sängbord också, vilket gjorde väldigt mycket.

Lakan älskar jag och dessa i linne tyckte jag så mycket om när jag såg dom online.

Det blev så fina kontraster även i färgerna tyckte jag, grått blandat med brunt och beiget. Man kan enkelt tänka att allting ska gå i samma ton men det är ju just kontrasten som gör det, tycker iallafall jag.

Vi fick även till en myshörna i rummet. Här vill jag sitta med en kopp te och bok med regnet utanför i höst.

Tidningsställ och en stor vas som jag har snittblommor i.

Jag är så nöjd med resultatet och jag längtar till att få spendera våra höstkvällar där. Vad tycker ni? ❤️

Jag tänkte bara tipsa om min rabattkod, MAJA25 ger er 25% rabatt hos Jotex och här hittar ni alla produkterna, det finns även en vlogg där ni kan se hur det såg ut innan!

3 kommentarer

  1. Superfint! Men ärligt talat, stolen ser ut att vara den minst mysiga någonsin.

Skriv en komentar