God förmiddag från bilen. Planen var att visa er huset ju men vi hann inte dit igår för att ta bilder så det får vänta till nästa vecka. Det har varit fullt upp med att träffa byggfirmor, planera osv så jag har inte gått runt i lugn och ro för att bara titta och fota. Så det kommer!

Helgens planer är Stockholm! Vi tänkte åka förra veckan redan men vi valde att stanna och bara vara i Västerås, men denna helgen blir det mer fart. Vi har inga riktig planer idag, en lunch på stan, strosa runt och ikväll ska jag se om några vänner vill komma över för mat och mys. Imorgon blir det humlegården med lilleman innan vi kör hem honom till hans mormor för en middag på stan. Två dagar ledighet kvar för Victor och mig sen får vi se när vi får någonting ledigt igen, nästa sommar förmodligen. Det blir en hektisk höst och vinter för oss, men jag känner mig redo för det.

Det ska bli mysigt att få se Stockholmslägenheten igen, det var ett tag sen. Och dagens projekt blir att sänka TLs spjälsäng, sist fick stackarn sova på madrass på golvet för att vi var så rädda att han skulle ramla ner från sängen.

23 kommentarer

 1. Kan du inte bara ett göra ett inlägg och berätta om huset?:) Vad ni ska fixa osv.

 2. Är jätteledsen Maja men det långa håret klär inte dig så bra. Älskade när du hade kort och det var mer en frisyr, nu ser det mest långt och rufsigt ut. Du ser mer ut som en i mängden nu. Förut var du helt stunning och jag inspirerades av dig varje gång jag var hos frisören. Det gäller både frisyr och färgen. Det känns mer som att du är en”grå mus” nu och inte lika fab som tidigare.

  • Asså vem säger ens så? Håll din åsikter för dig själv! Oklart beteende! 😳

  • Vet du vad Hanna jag är lågstadielärare redan i åk 1 pratar vi om gröna och röda tankar. Gröna är sånt som gör folk glada och därför är okej att säga. Röda tankar är sånt som man kan tänka men behålla för sig själv för att det kan göra andra ledsna. Du verkar inte fått den uppfostran så här får du en förklaring som funkar på en 7 åring, så det borde även du kunna ta till dig av. Dina röda tankar kan du behålla för sig själv. Det finns nog risk att du blir en ensam liten grå mus annars för ingen vill umgås med någon som har behov av att dela med sig av sina elaka tankar.

  • Men hallå vad är det här för kommentar?! Maja är ju skitsnygg och även om du inte tycker det, hur kommer du ens på tanken att skriva en sån kommentar? Tänk på hur du känt om någon kommenterat ditt utseende på det viset. Låt människor se ut som de vill och känner sig bekväma med utan att behöva höra såna här kommentarer om det. Höj dig Hanna.

  • Men snälla… det är bara DIN åsikt! Vem är du att säga hur Maja ska se ut! Herregud människor…

  • Hahah Hanna lägg ner!!!!!! Det dummaste jag läst idag. Har du inget snällt att säga, säg ingenting. Om det inte är välformulerad konstruktiv kritik. Vilket det aldrig är när det gäller någon annans utseende.
   Antar, eller HOPPAS att du Maja inte tar åt dig av korkade kommentarer som Hannas.
   Kram

  • Det var inte så snällt sagt, att ge kommentarer om någons utseende när hon dessutom inte frågat om vår åsikt är bara rent av elakt 😊
   Tror inte du menar att vara elak då också skriver att du älskade hennes korta hår. Men att skriva som du gjort nu är inte snällt..

  • Men OJ vilken TRÅKIG kommentar???? När maja dessutom skrivit att hon är dönöjd med sin nya frisyr så väljer du att ändå dela med dig av att du tycker hon ser tråkigt ut? Nejtack. Håll sånt för dig själv?

  • Är jätteledsen för den här fula kommentaren Hanna men hnmm den kommentaren klär inte någon. Låter exakt som något en grå mus skulle kunna skriva faktiskt.

  • WOW – vilken VÄRDELÖS kommentar. Inte för att du ens behöver yttra dig om det inte är något positivt, men om det stör dig så himla mycket (varför det nu ska störa dig kan man tycka) så finns det tusen olika sätt att framföra det på, som är mycket trevligare än just det du skriver.

  • Vilken tur att alla då för köra som dom vill och ha vilken frisyr dom vill. Tycker Maja är lika fin i långt som kort. Allt blir snyggt när personen själv äger det.
   Hade du verkligen sagt så till en nära vän i verkligheten? Nej tror inte det.

  • Ursäkta Hanna! Vem skriver sådär till någon. Och vem tycker något sådant om någon? Jag undrar verkligen hur färgglad och härlig och underbar du ser ut i ditt hår? För du får nästan dig själv att låta perfekt. På
   Riktigt…..

  • Fan vilken tråkig kommentar. När ska folk börja ge fan i att kommentera andras utseenden?

  • Men Hanna, hur tänkte du nu? Det är ju inte Majas ansvar att fortsätta se likadan ut för att det inspirerar dig mest. Jag vill uppmuntra dig att läsa igenom din egen kommentar en gång till och fundera på hur det hade känts om någon skrev så till dig.

  • Onödigt att kommentera någon annans utseende. Speciellt när du inte har något snällt att säga, även om du gjorde att försök att dölja det genom att ge en komplimang samtidigt. Men din dåliga avsikt lyser tyvärr igenom. Det du skriver är inte snällt..

  • Gud vilken trevlig kommentar… Är inte huvudsaken att Maja känner sig fin och bekväm själv?
   Har man inget snällt att säga kan man vara tyst.

  • Men på riktigt… du var tvungen att skriva av dig eller!? Finns många andra sätt du kan välja att uttrycka dig på om begäret efter att trycka ner en annan människa blir så stort som ditt.

 3. Hanna, om du inte har något snällt att säga, säg ingenting alls. Du är alltid vacker Maja, i långt & kort hår, blont eller brunt!

Skriv en komentar