Jag har haft några riktiga härliga sommardagar. Vädret är ju helt fantastiskt just nu. Jag har varit omringad med familj och vänner och tagit varje dag som den kommer.

I torsdags tog jag hjälp Malin och betade av lite jobb i några timmar. Efter det handlade vi med mat och åkte och badade.

Sol och bad. Dock inte så avslappnande med en ettåring och en stor pool.

På kvällen åkte vi hem hela gänget till Victors mamma och grillade och spelade kubb.

Och tog ett glas bubbel.

I fredags var det dags för spelkväll med min familj. Det planeras begravning och nu har dom hittat en grav. Det blev en plats för två kistor och 20 urnor så nu kan vi alla ligga tillsammans he he.

Igår var det 30årsfest men det går inte att ladda upp bilderna nu så det får vänta tills imorgon ❤️ ikväll är det en viktig match för Victor och vi alla tittar hemma hos svärmor. Längtar ihjäl mig efter honom nu.

4 kommentarer

  1. Måste bara skriva: Känner igen mig så mycket i dig, i din ångest och ängslighet. Ibland önskar jag att jag inte var så högkänslig men jag försöker intala mig själv att det är vad som gör mig empatisk och lyhörd för andra. Ibland känns det även som att man kan läsa av andra människors känslor och tankar alldeles för bra (du känner säkert igen dig). Med det sagt så kan jag säga att trots att jag inte känner dig så lyser det igenom vilken varm och godhjärtad person du är. Heja heja dig! Kramis

  2. Ser fantastiskt härligt ut! Svensk sommar<3
    Så avundsjuk på att kunna vara i Sverige 🙁
    Bor också utomlands och har inte varit hemma sen i julas, åker normalt sett hem en gång i månaden. Känner att alla hanterar Corona så olika. Man vet inte vad som är rätt o fel egentligen. Min familj i Sverige tycker det är bättre att vänta tills det finns ett vaccin då det förvärrar att resa osv så vidare. Känns lite orättvist att visa lever på som vanligt och andra väntar, längtar och saknar sina nära och kära. Jag hoppas verkligen att det är ok att åka hem snart, och att det känns bra och tillåtet. Men vill inte utsätta mina äldre släktingar för något tills vidare. Hoppas på ett vaccin snart!!

Skriv en komentar