Maja Nilsson Lindelöf

Första dagen hemma och det känns bra. Däremot är jag fortfarande supertrött efter dessa veckor i Sverige och idag har jag nog druckit fem koppar kaffe om inte mer. Det är även väldigt grått här och har varit det tydligen sen jag åkte.

Jag har aldrig tyckt vädret här har varit särskilt dåligt men det här är tydligen den sämst sommaren på länge här i England, och det märks he he. Såklart hade det varit härligare med sol men just idag är det mysigt.

Idag blir det tacos och så ska vi titta på skräckfilm. Jag ska börja packa upp lite också så det inte hinner bli kaos. Det känns skönt med någon slags vardag faktiskt, väldigt skönt. Ikväll lägger jag mig i tid och imorgon tar Victor morgonen, så jag får sova ikapp lite. Känner mig även redo att ta mig ur min semesterkoma sakta men säkert, man får ju mer energi när man är produktiv och aktiv.

Tack för alla tips om barnvagn förresten! Så bra att jag har er.

3 kommentarer

  1. Vädret har ju varit toppen i England i år! Dock var det ju som allra varmast och härligast i april och maj och då var väl ni i sverige. Men finvädret är påväg tillbaka, håll ut! 😊

  2. Hej, måste bara säga hur glad jag blir när du lägger ut. Oavsett vad inläggen handlar blir jag bara så lyckligt. Vet inte riktigt vad det beror på. Om det är för att ditt liv har blivit så himla underhållande. Eller om det är för att du inspirerar mig så mycket. Men oavsett tack så mycket. Idag hade jag en jobbig dag. Men dina inlägg lyckades uppmuntra mig. Tack. Ord kan inte beskriva hur tacksam jag är för allt du gör för oss

Skriv en komentar