Maja Nilsson Lindelöf

Måndag och vi har gått en promenad till svärmor för att kramas lite, handlat hem mat och nu är det dags att laga lunch. Det var konstigt att vakna här hemma utan Victor. Vi brukar ju vara väldigt vana med att vara ifrån varandra och jag har i princip alltid varit här hemma i lägenheten ensam. Men efter uppehållet pågrund av Corona så har vi umgåtts varje dag i fyra månader nu, och dessutom var vi ju här hemma tillsammans i EN HEL månad. Så att nu vara här ensam känns konstigt. Jag ringde Victor och sa det, och att jag redan saknar honom så det nästan gör ont och han höll med. Corona måste ju verkligen ha varit make it or break it i många förhållanden och för oss har det verkligen varit till det bättre. Vi går in på år åtta tillsammans och aldrig har jag känt ett sånt behov av att vara nära honom. Fint ju!

Helgen började iallafall i fredags. Vi åkte hem till min moster och vi alla träffades (förutom min mormor och låtsasmorfar, han är i riskgruppen pågrund av sina lungor så vi har inte setts i grupp på hur länge som helst). Vi har en väldigt nära familj vilket jag är så glad över. Vi alla har alltid setts kontinuerligt och mina två kusiner är bland mina närmsta vänner. Genom åren har jag verkligen blivit så tacksam över mina relationer i mina familjer, både min egna och även Victors. Och om möjligt kommer vi ju ännu närmare varandra nu när allt det här händer.

Vi firade min mamma som fyllde år i lördags så hon hade fixat massa plock! Bland annat detta, väldigt gott. Jag tog inga mer bilder men jag och TL hoppade in i en taxi vid elva och åkte hem. Han sov i vagnen men sov oroligt (han är för stor för det nu) så vi fick tacka för oss.

I lördags väntade överraskningsfest för Victors lillebror Alex! Jag och svärmor packade in oss i bilen redan vid tio och åkte mot lägenheten. Åt lunch på balkongen och vid fyra lämnade jag över ansvaret till henne och åkte mot Söder! Härligt att få känna sig som en vanlig 27åring för en kväll utan samma slags ansvar.

Det firades ordenligt! Med bubbel ballonger och finsång. Finns det förresten någonting bättre än just tiden INNAN man ska iväg på middag? Det är ju alltid förfesten som är det bästa, vilket vi konstaterade flera gånger när vi satt där på balkongen och skålade i bubbel.

Vid halv åtta åkte vi till Trattorian! Jag har aldrig ätit där men oj så trevligt det var!

Skickade uppdatering till Victor hemma i England.

Och skrev ”Jag saaaaaaknar dig”.

Jag kom hem vid två och somnade på soffan. Och i söndags var vi alla uppe med tuppen och tog oss iväg för att bada hela gänget. Vi var där hela dagen och TL var överlycklig över att få leka i vattnet med alla sina farbröder. Han blir så bortskämd med kärlek när vi är hemma såhär, han kommer få en chock väl hemma i England sen. Vid fyra tog vi bilen hem till Västerås igen, lite brända men mycket glada.

En underbar sommarhelg med mina fina familjer.

8 kommentarer

  1. Du är sååå vacker Maja!! Bara MÅSTE veta vart du köpt denna underbara klänning? Stor kram! 💛

  2. Har du opererat näsan eller är bilderna bara tagna i olika vinklar? Den är väldigt söt och fin i alla fall 🙂

  3. Hej Maja vart är den fina gula klänningen ifrån? Så snygg!

  4. Hej bästa Maja!
    Jag har nyligen tagit examen efter fyra års studier på universitet, och hade egentligen tänkt fira med mina vänner, men iom corona så bestämde jag mig för att skjuta upp det.

    Jag letar för tillfället jobb inom det jag pluggat och jobbar extra i butik, så vill gärna hålla nere budgeten så gott det går! Så det jag undrar är ifall du (och kanske dina fina läsare) har några tips på hur man kan fira sin examen med relativt låg budget? Kram!

  5. Hej! Ska du ha frågestund i sommar? Tack för en härlig blogg, Kikar in här då och då och blir alltid inspirerad! 🙂

  6. Hej! Så härligt du har det. Hur funkar det med taxi och barn, beställer man en taxi med barnstol? Kram

Skriv en komentar