Vi är hemma i Sverige! Svärmor hämtade upp oss och hjälpte oss hem. Sen dess har vi myst, ätit lunch och fixat här hemma.

Åh det känns så underbart att vara hemma. Jag har inplanerad semester just nu, solen lyser och ikväll ska jag äntligen få träffa både familjen och närmsta släkten. Mamma fyller år imorgon så vi ska fira henne och främst ska jag bara krama om alla. Det är en märklig balans med allting just nu, det här är första gången jag egentligen har behövt acceptera att ett sjuktillstånd inte kan förändras och även om jag har varit med om att flera nära i mitt liv har förlorat någon i cancer så blir det ju såklart en annan sak när det drabbar en själv och någon i ens närmsta krets. Fuck cancer, och med det sagt ska jag njuta av varenda minut nu. Försöka att inte gråta så mycket. Utan mer njuta av tiden som är kvar. Livet är verkligen, kort. Och man ska aldrig ta sin hälsa för givet.

Kärlek

10 kommentarer

 1. Maja❤️ Ledsen om jag missförstår, löser ditt inlägg om och om igen. Har du drabbats av cancer? Hoppas innerligt att jag missförstår💔

 2. Nej men jag håller så med dig Maja. Vi fick för drygt två veckor sen veta via polis att vår pappa hade hittats död i sin lägenhet. Så himla oväntat och så himla för tidigt. Jag känner precis så, att livet är så kort. Nu tänker jag mycket på att jag vill veta allt och ta till vara på alla. Jag måste leva för min pappa, för även om det var så mycket tokigt och jobbigt vår sista tid så var det enda han ville att leva. Så jag ska leva nu, för honom.
  Ta hand om dig och njut av familj och alla nära. Kram <3

 3. Vart är din fantastiska klänning ifrån? Så fin
  Hoppas du får en toppen semester i Sverige!

 4. Jag förlorade min kusin i Oktober 2019 i en hjärntumör, han var en storebror för mig och försvann endast 32 år gammal. Kram på dig Maja, njut och var i nuet ❣️

 5. Hej Maja!

  Får en klump i magen när jag läser att någon i din närhet drabbats av cancer. Jag förlorade min svärfar nära julafton för ca 6 månader sedan efter 5 års kamp. Sjukdomen är hemsk på så många sätt och den drabbar verkligen alla som står nära. Det är så viktigt att ta en dag i taget och försöka njuta av den tiden man har tillsammans. Det är svårt men det är viktigt att försöka. Att försöka lyfta upp varandra och peppa varandra. Prata, prata och prata. Ibland räcker ord inte till men att i alla fall finnas där för varandra gör så mycket, som att kramas. Eller berätta hur mycket personen byter för en. Hur mycket personerna i ens närhet faktiskt betyder för en. Precis som du skriver så är livet så kort, så fruktansvärt kort. Jag tänker på dig och er <3

Skriv en komentar