Här sitter jag i skuggan och bara myser. Överallt ligger det leksaker, bollar, papper från glasspinnar och solskyddsfaktor. Som det ska vara tycker jag efter en heldag i solen. Vi letar ju efter ny utemöbler och imorgon ska vi ta mått här ute så att det blir rätt den här gången. Vi gillar verkligen våra möbler men det ser liksom ut som dockmöbler i jämförelse med altanen. Classic Maja att beställa fel slags möbler, nu var det dock länge sen och jag har verkligen lärt mig att ta mått och tänka efter istället för att tänka ”det här blir jättebra”. För det blir sällan det för mig.

I år firade ju vi pappersbröllop så i present fick Victor bland annat en fin stor bok om Lissabon. Dels fakta om staden men även recept som vi ska försöka oss på. Mysigt ju och ägna en hel kväll åt att bara laga portugisisk mat och göra trerätters! Förutom det fick han en tavla (själva planschen som är papper) på Stockholm Stadion – där vi träffades för SJU ÅR SEDAN.

Hela dagen har vi spenderat i solen som vanligt. Vädret är magiskt här. Reglerna är ju fortfarande väldigt strikta här med hur man umgås trots att man är utomhus. Man får vara max två personer, varav båda från två olika hushåll. Alltså får inte vi tre umgås tillsammans med våra vänner utan vi får ses en i taget vilket är väldigt trist. Är det någon av er som bor i England som vet hur läget ser ut? Om dem kanske lättar på vissa regler snart?

Jag har läst bok i gräset medan TL sprang runt och lekte. Fick ju ta en paus ungefär var tredje minut men ändå.

Och dagens bikini hittar ni här! Har fått massvis av frågor om den och såg att den nu var på rea! (adlink).

14 kommentarer

  1. Beställde nyss både You are a badass och 100 days happier efter tips från dig 😍 Ska bli så spännande att läsa dem!!

  2. Jag bor i London och här har folk verkligen börjat lätta på begränsningarna. När jag besökte en park i måndags såg jag kompisgrupper med både 5 och 8 personer. Det känns som om den enda gången man håller ett avstånd på 2 meter från varandra är när man står i kön till matvaruaffären eftersom avstånden är utmärkta. Genast man kommer in så står folk lika nära som innan coronautbrotten. Från och med måndag så ska man dock officiellt kunna träffas 6 personer.

  3. Vad mysigt ni ser ut att ha haft det idag. Önskar att vädret var lika bra i Östersund men vi har endast haft 10 grader och mulet 😅

  4. Jaaa idag så har Boris Johnson gått ut med ny info! Jag bor också i England och från och med den 1a Juni så får man träffa 6 personer samtidigt! Dock så får man bara ses utomhus, på offentliga platser och i privata trädgårdar, det vill säga inte inomhus än. MEN det är ett steg i rätt riktning 🙂 Kraaam <3

  5. Jag bor i London och vi har varit i lockdown 66 dagar nu.. det är så tråkigt, men från och med idag får man ses max 6 personer utomhus med 2 m avstånd 🙂

  6. Hej! Du kan hålla koll på ex BBC. Från måndag kan man träffas i grupper om sex, marknader kommer öppna, precis som nurseries och tandläkare. I juni tror man butiker kan öppnas upp men de väntar med pubar och restauranger 🙂 https://www.bbc.co.uk/news/uk-52839182

    • Jag brukar kika men tycker att informationen alltid är så otydlig jämfört med i Sverige, det står liksom tretusen radar istället för att ha samlad konkret information. MEN TACK FÖR LÄNK! Å så härligt.

  7. Från och med måndag får vi träffas i grupp (max 6 pers) utomhus!! Man måste fortfarande hålla minst 2m avstånd men att grilla i någons trädgård blir tillåtet. Så härligt!! 😄

Skriv en komentar