Oj helgen kom och gick och det var en magisk sådan. Men idag är det vår bröllopsdag! Jag njuter av dagen och ska strax fixa mig inför vår hemma-dejt-kväll. Jag får alltid så mycket känslor under såna här dagar och har gråtit lite hela dagen och känner mig nykär. I två hela år har vi varit gifta men det känns som om att det var igår vår kärlekshelg var.

Att gifta mig med Victor var så stort och jag tycker att den här dagen är så fin. Vår dag. Så istället för att skriva ett långt inlägg om vårt bröllop så checkar jag ut istället. Moules Frites och vitt vin står på menyn. Med min Victor.

Tills du är hundra, tills jag är nittionio, tillsammans, tills håret blir vitt. Precis som han sa i sitt tal till mig.

11 kommentarer

 1. Grattis till kärleken.

  Snälla Maja, tipsa gärna om snygg sommarjacka. Gärna nått alternativ till jransjackan.

 2. Stort grattis på er bröllopsdag! Blir så lycklig av att se er kärlek. Du är en sådan inspiration på alla plan Maja 💓

 3. GRATTISKRAMAR till finaste brudparet på er bröllopsdag ❤️❤️❤️ Er kärlek är bilden för evig kärlek Maja ❤️❤️❤️

 4. Jag älskar att du fortfarande bloggar! Många har slutat med det pga av mycket hat osv, sså tycker att det är så kul att man kan läsa din blogg fortfarande!!

 5. Hej fina Maja!
  Nästa vecka tar jag examen från universitetet och ska egentligen inte fira något särskilt då det mesta är inställt. Men jag skulle ändå vilja klä upp mig lite fint så att jag får den härliga känslan! Har du lite förslag på vad man skulle kunna ha på sig?
  Blir alltid så glad när du tipsar om kläder, du är bäst!<3

 6. Stort grattis! Hoppas ni hade en undebar dag igår! <3
  Jag undrar om man kan följa dig på pinterest, och vad du heter där isf? 😊

 7. Så fina ni är! ❤️ Får jag fråga bara, jag är i planeringsstadiet nu med förhoppningen om att kunna gifta mig nästa år (beroende på världsläget och så…). Hur tänkte du när du/ni valde ut brudföljet? Var det mix av gamla och nya vänner? Är du lika bra kompis med alla såhär två år senare? Man måste ju göra någon form av begränsning, jag kan ju inte ha ALLA men vissa har jag känt kortare men känner mig närmre med än de jag känt längre men så vill jag ändå tänka in lite gammal hävd liksom. Hur ska man tänka? Kram!!

Skriv en komentar