Maja Nilsson Lindelöf

Den här fantastiska klänningen vill jag glida runt i nu i sommar. Så fin ju.

Och denna blommiga bomullsklänningen.

Dessa sandaler tyckte jag var så coola, fina till både tights och en t-shirt och en enkel klänning och jeansjacka.

Denna superfina bikinin hittar ni här!

Mina favoritörhängen just nu hittar ni här!

FANTASTISK!

Letar ni efter sommarens jeansjacka? Här har ni den.

Och sommarens kostymbyxor hittar ni här!

Inlägget innehåller adlinks.

6 kommentarer

 1. Hej Maja, älskar din blogg och all inspiration som man får. Hur ska man tänka när man vill hitta en ny stil, jag känner mig inte nöjd med min klädstil och jag när jag köper nya kläder så blir det det gamla vanliga. Har du några tips eller om du själv känt så någon gång? Kram <3

 2. Hej Maja

  Du är ju proffs på att visa upp kläder, smink, hud och hår tips osv osv det vet vi alla. Dig kan man alltid lita på. Men min fråga är ifall du kan visa upp mer inredningstips och trix, från vaser, tavlor, plädar mm. Du har ett öga för sånt och skulle vara ett roligt inlägg att läsa. Har för mig att du gjort det tidigare men man får aldrig nog, din stil är väldigt inspirerande.

  Tack för en bra blogg, du är grym!!

 3. Älskar dessa inlägg! Det är liksom inget ”hitte på” utan bara ”dessa saker vill jag själv ha”. Äkta och enkelt. Jag hoppas du drar in alla fina kommentarer du får och verkligen paketerar dom långt in i själen, för du är helt fantastiskt duktig på ditt jobb. Jag hoppas verkligen du tar åt dig!

 4. Hej Maja, jag ville bara göra dig uppmärksam på att din blogg använts för att marknadsföra investeringsbedrägerier. Jag gick in för att läsa dina senaste inlägg nu på söndagsmorgonen och då var det en annons högst upp där det stod ”specialreportrar: Peter Forsbergs senaste investering förbluffar experterna och storbankerna är livrädda!” Och så stod det att det var ett företag vid namn South Reflectiok som stod bakom. En typiskt bedräglig annons som använder en känd person för att locka till klick, men det är ju även du och din plattform som blir använda i det här fallet! Jag vet inte vilken insikt du har i vilka annonser som visas på din blogg, men just en sådan annons känns inte ok att de lägger upp, högst upp på din plattform! <3

 5. Hej Maja!
  Började kolla på din youtubekanal igår och gud vad glad och inspirerad jag blir.
  Jag undrar var din blus och jeans är ifrån i vloggen där du rensar garderoben och gör sellerijuice?
  Kram
  Viktoria

 6. Jag kollade precis på din spökvlogg. Jag har bara varit med om en grej där jag verkligen kände energier och det är bland det finaste jag upplevt. Min hund gick bort 2015 och ett par år efter det kände jag under en period på typ två veckor att jag inte var själv i lägenheten. Då tyckte jag att det var sjukt obehagligt, du vet det var typ att jag stod och diskade i köket och den känslan kom och då var jag tvungen att gå och tända i hallen som man ser från köket och ringa min kille eller mamma. Typ på den nivån, obehagligt och att jag blev rädd. Så en natt låg jag och sov och drömde att jag fick den känslan, exakt samma känsla. Då gick jag i drömmen ut i hallen, jag liksom följde känslan eller vad man ska säga och då såg jag min hund ligga och sova i hallen. Efter den natten grät jag hela morgonen för det var som att jag förstod varifrån känslan kom och efter det har jag aldrig känt så igen <3
  Sen har vi ett sommarhus på Gotland där jag alltid tyckt att det varit sjukt obehagligt att vara, speciellt på baksidan och i ett rum, men det är än så länge bara en känsla och inte i närheten av det som du berättat om 😉 Men nåt är det nog!
  Massa kramar!

Skriv en komentar