Maja Nilsson Lindelöf

LÖRDAG och idag är det grått här i Manchester. Mysigt faktiskt. Dagens planer är inte många, träna och fortsätta rensningen här hemma. Idag väntar alla garderober i gästrummen. Men nu kikar vi på kamerarullen istället!

Det blir många promenader just nu och en dag gick vi och tittade på hästarna som är runt hörnet från oss. TL var lyrisk och vi stod där länge och pratade med hästarna.

Victor har blivit en masterchef på senare dar och lagar mer mat än mig hemma nu förtiden. Han skickade bild på denna salladen när jag var ute och sprang och frågade när jag var hemma. Väldigt gott och det är härligt att bli bortskämd med massor av hemlagad mat.

Vi tog bilen och åkte till en lekpark en dag, och jag såg ut såhär!

Jag har köpt en fotmask på Amazon som får all hud att ramla av. Eller inte all hud såklart, all död hud.

Den hade jag på i en timme medan vi tittade på den nya Frost-filmen. Väldigt bra tycker jag.

Vi har ju inte tagit tag i uteplatsen än, vi åt middag där häromdagen och efter när jag gick upp för ett bad skickade Victor denna bilden och skrev ”romantic dinner for two”, väldigt kul tycker jag. Projektet ska vi dra igång i veckan, och jag tänkte vlogga allting!

Solen lös häromdagen så medan Victor var iväg och tränade så gick vi ut i solen, åt glass och lekte med vatten. Ted Louie är inne i en separationsfas just nu (vad vi tror iallafall) och ingen av oss får knappt lämna rummet. Antingen säger han mamma mamma mamma mamma mamma tjugo gånger i rad och vill enbart hänga på min höft eller så är det bara pappa pappa pappa pappa som gäller. Någon som vet om det är en fas vid den här åldern eller om det kan vara någonting annat? Vissa dagar kan vi inte gör någonting annat än att bara ha honom i knät eller på höften. Att springa och kissa lite snabbt finns inte på kartan utan då får han sitta där på golvet och stirra på en.

Och såhär bra blev garaget igår! EN LÄTTNAD kan jag tala om för er. Nu ska mjukt golv in och vi ska fixa ett litet hemmagym, har alltid velat ha det så jag är så taggad.

Och jag såg ut såhär! Jumpsuit från Nike (hittar den inte online tyvärr) och skor från Balenciaga!

Trevlig lördag vänner, senare idag kommer en ny vlogg förresten! När jag rensar garderoben och visar hur jag gör min sellerijucie! Lät ju inte så kul men den blev ganska så roligt faktiskt.

15 kommentarer

 1. Hej Maja! Först o främst ÄLSKAR jag dig och dina olika kanaler, du verkar som en helt fantastisk människa! Sen det med TL som du skrev, det är vanligt att man kommer in i en fas i hans ålder där man blir känslig för separationer igen, där dom blir oroliga för att bli lämnade och vill ha närhet! Jag läser massor om detta på förskollärarprogrammet och det brukar gå över ganska snabbt 🙂 ha en fin helg och tack för att du är du! Kram

 2. Ted Louie är definitivt inne i en period de håller på olika länge alla barn är olika. Skulle nog dock säga att när ni va i Sverige spenderade han mycket tid med era familjer och nu är dem inte med er o då kan han kanske bli lite extra mammig/pappig för han är orolig att ni kanske också försvinner. Dock är olika faser i livet väldigt vanligt så va där bara när ni kan Viktor kommer självklart åka p träna men han kommer snart in i rutinerna igen.

 3. Tycker nästan att ni kan köpa ett till bord och liksom ”sätta ihop” med det ni har, eller köpa ett annat riktigt stort bord till uteplatsen. Ser lite litet ut nu.

 4. Ted Louie är definitivt inne i en period de håller på olika länge alla barn är olika. Skulle nog dock säga att när ni va i Sverige spenderade han mycket tid med era familjer och nu är dem inte med er o då kan han kanske bli lite extra mammig/pappig för han är orolig att ni kanske också försvinner. Dock är olika faser i livet väldigt vanligt så va där bara när ni kan Viktor kommer självklart åka och träna men han kommer snart in i rutinerna igen. Kommer du och Ted Louie komma till Sverige om Manchester United börjar spela igen och även familjerna behöver va i karantän eller är ni då kvar även om ni inte får träffas? Kram på er! Hoppas ni får en fantastisk sommar!

  • Det har du nog helt rätt i! Det måste ju bli superkonstigt för honom att ena dagen träffa sin mormor och farmor konstant för att sen helt plötsligt vara ensam med oss igen. Nej vi stannar här! Vet dock inte hur reglerna blir, isåfall kommer ju Victor springa runt och byta svett med främmande män dagarna i ända så varför jag skulle behöva vara i karantän isåfall känns ju inte så logiskt. Well well, återstår att se! Stor kram och detsamma!! <3

 5. Hej bästa Maja! I din nyaste vlogg har du en helt ljuvlig blommig blus på dig, undrar vart den är ifrån? Så fin!

 6. Hej Maja!
  Jag tycker så himla mycket om att läsa din blogg, du skriver på ett så himla bra sätt och energin här inne är helt fantastik!
  Nu till min fråga, i din senaste vlogg där ni rensar har du en så himla fin blus på dig, blommig med knyt i halsen. Var har du hittat den och finns den att köpa? Den är helt underbar 😍

 7. Please bring back the English subtitles for your YouTube videos! I miss your vlogs <3 love

 8. Hej bästa Maja! Jag har en fråga angående din tatuering på underarmen. Hur ser linjerna ut nu efter några år? Är den lika fin? Är själv sugen på att tatuera in ett porträtt! Stor kram

 9. Hej Maja!
  Vart är din magiska blus från som du har på dig i senaste vloggen? Verkligen superfin!

 10. Vi har en dotter som föddes samma vecka som TL och hon är exakt sådär nu!!! Förföljer mig eller min man och säger mamma mamma mamma eller pappa pappa pappa. Står och drar i byxbenet tills man lyfter upp henne.

  Älskar din blogg och hur du skriver! 🙂
  Kram

 11. Hej Maja! Kan tipsa om appen ”Växa och upptäcka världen”, den innehåller massa bra information om barnets olika faser och när de brukar inträffa. Man fyller bara i datum för bf och sedan räknar den ut resten. Stämde på mitt första barn, använder den även nu till andra barnet men inte lika mycket 😅

 12. men alltså SNÄLLA ge recept på den där kyckling salladen längst upp, jag dör vad god den såg ut. Alltså verkligen ber, behöver recept nu. Jag gillar inte sådana mat i vanliga fall men MÅSTE ha haha! Tycker du ska börja lägga ut mer recept osv, du och victor verkar vara så sjukt bra på att laga mat! Behöver inspo och lära mig något mer än de vanliga man kör haha

Skriv en komentar