Maja Nilsson Lindelöf

Clarins – Moisturizing reviving eye mask

Jag har blivit helt besatt av produkter för ögonen, kanske för att jag för första gången någonsin i mitt liv märkte vilken stor skillnad det gör att inte få sova (mörka ringar under ögonen) och därmed har jag försökt hitta alla lösningar jag kan. Nu varierar jag med två krämer från Filorga samt denna fantastiska ögonmask. Ibland lägger jag den tio minuter på morgonen och ibland så sover jag med den. Tips!

Filorga – Oxygen peel

Denna använder jag efter min toner på kvällen. WOW WOW WOW. Så otroligt bra och jag har märkt stor skillnad på en gång. För er som inte vet så är en oxygen peel en mikropeeling och är syresättande samt ökar förnyelse av celler. Den jämnar ut hudytan, återfuktar och ger lyster till huden. Helt klart en stor favorit just nu i mitt badrumsskåp.

Clarins – Facial Cleanser

När jag har bråttom eller sitter i soffan på kvällen och vill ta bort sminket så använder jag det här på en pad. Enkel och snabb rengöring som passar mig väldigt bra i smaken när jag varken har tid eller lust att liksom stå och blöta ner ansiktet. Bra tips till alla småbarnsföräldrar där ute.

Inlägget innehåller adlinks.

5 kommentarer

 1. Hej Maja ! Jag undrar hur du tar bort din mascara. Kan du inte göra ett inlägg om hur du gör när du tar bort ditt smink, hade varit så kul! Kram älskar din blogg

 2. Hej fina Maja!!
  Jag ska bli fadder till en lite kille inom närmsta tiden. Jag skriver då jag har NOLL idéer vad jag kan ge i present/doppresent till honom… Känns så mycket enklare till en flicka. Du vet det där lilla extra man vill ge för att man fått äran att vara fadder!!! Har du några tips!! Vad fick TL i present av nära och kära?
  KRAM

 3. Hej!

  Det här känns egentligen både pinsamt och konstigt. Men jag tycker att många fått hjälp både i kommentarsfält och av dig så jag har en liten fråga jag hoppas att du eller någon annan kan svara på. Tycker du verkar så klok och lik mig som har nära till känslor och funderingar kring livet, så det är därför jag väljer att störa här i ditt kommentarsfält hehe. 🙂

  Jag är i en relation som av många olika anledningar inte känns helt bra. Det är inget fel på min sambo, men på många plan passar vi inte ihop. Vi har till exempel olika sätt att kommunicera på (han skriker gärna vid bråk, jag blir väldigt ledsen av det och han blir istället irriterad av att diskutera och analysera saker), vi vill olika saker i livet, och har stor del av tiden inte särskilt kul ihop, inte heller när vi är och gör ”roliga” saker. Ibland är det jättetrevligt men ofta känner jag att jag måste leda samtalet, leda aktiviteten och han tycker att det räcker med att ”bara vara” och tycker inte man behöver anstränga sig för att ha trevligt ihop. Vi har varit tillsammans sen vi båda var arton och har därför inte så stor erfarenhet (ingen alls) av förhållanden. Jag är rädd att jag håller fast vid ett förhållande ”för att”, och slösar mina år på något som jag inte känner helhjärtat för. Samtidigt är han min största trygghet i livet, och stundtals har vi ändå många fina stunder. Är det rimligt att känna så eller bör jag göra slut? Jag är 25.

  Som sagt, ursäkta att jag stör på helt fel ställe egentligen. 🙂 Ha en fin dag och tack för din fina blogg!

  • Hej! jag tycker du besvarar din fråga ganska bra själv. Förstår att det kan kännas läskigt att göra slut och lämna tryggheten, men man anpassar sig ganska fort till det ”nya livet” och hittar nya tryggheter. En fråga jag ställde mig själv när jag började tvivla på mitt förhållande (som var ganska likt det du beskriver) var om jag ville leva resten av mitt liv såhär/med den här människan. Om svaret är nej så är det kanske bäst för er båda att avsluta relationen. Det var såklart skitjobbigt ett bra tag, men nu känner jag mig som en ny människa och får ofta höra att jag är mer positiv nu.

Skriv en komentar