Maja Nilsson Lindelöf

God kväll från England! Vi landade vid fyra idag och har sedan dess bara installerat oss, myst och andats. Ted Louie äääälskade att komma hem och han har mest varit för sig själv sen vi kom. Under tiden vi var borta har det satts upp grindar så nu kan han röra sig vid vardagsrummet och köket utan ständig uppsyn – väldigt skönt. Vi har vädrat ut huset och sen åt vi alla kyckling med curry till middag. Ted Louie sover i sitt rum nu och Victor ska spela playstation. Och JAG? Jo nu blir det en lång sval dusch, massa krämer och sen ska jag lägga mig i vår nybäddade säng och bara ligga där. Och dricka ett stort glas iskallt vatten. Det blir nya tag för mig nu en stund, rehab och detox – men mer om det senare. Nu tar jag kväll <3.

1 kommentar

  1. Hej! På din bild från flyget. Gina tricot solglasögonen är det modell Ellen eller Nova? ☺️
    Mvh Josefine

Skriv en komentar