Söndag idag och imorse var det första gången sen vi kom till Sverige som jag fick en stor saknad efter England. Precis som många andra såklart har så känner jag en längtan efter vardagen igen, det normala livet. Vi är så otroligt lyckligt lottade i allt det här hemska som händer och man vill bara att det ska vara över nu. Vi vet inte alls vad som händer eller när vi ska vara tillbaka, just nu är vi här i Sverige sen får vi se vad som händer helt enkelt.

Men nu kikar vi på helgen!

Vår helg började iallafall med att vi åkte ut till Hökåsen för grillkväll hos min kusin och hennes familj. Vi åt massa god mat, bakade tårta och spelade spel (såklart). Victor och Teddan åkte hem tidigare och jag satt kvar med min kusin, hennes man och storebror och pratade om livet och grät till sent. Såna där kvällar som man behöver ibland.


I lördags var vi hemma heeeela dagen bara vi lilla familjen. Vi åt nachos i ugn, lekte med Teddan och sov flera naps under dagen. Så mysig dag och faktiskt första dagen på länge som det bara var vi tre. Min älskade lilla familj.

Imorse vaknade och det såg ut såhär. Har blivit nykär i min man sen vi kom hem hit och är så glad över livet med honom. Sju år senare och det känns som om att vi träffades igår.

Jag ska ha en fotografering här hemma på tisdag så vi åkte och köpte lite nya växter till lägenheten. Våra förra dog första årets trots ett tappert försök av mamma och svärmor att hålla dem vid liv. Så nu äntligen har vi nya fina växter hemma. Mer bilder på det kommer!

Victor är iväg och spelar padel så jag ska ta en lång dusch och lägga ansiktsmask. Skicka in filer till en vlogg och gå igenom mailen. Kanske tvätta fönstren och så ska jag hänga en tvätt. Göra mig redo för en ny vecka.

3 kommentarer

    • Har haft samma tanke.
      Mycket rännande och träffa folk. Middagar till höger och vänster.
      Ingen social distansering här inte.

  1. Åååh ser fram emot en ny vlogg! Jag har legat sjuk och sett igenom alla dina gamla vloggar 🙂 du inspirerar!

Skriv en komentar