Maja Nilsson Lindelöf

Nu kikar vi på några dagar från veckan!

Vi tog vårt pick och pack och tog bilen till Stockholm. Det var helt underbart att få landa där, kika på kläder man har lämnat var, känna doften av nymålat och se hur fint vi faktiskt har det. Vi är så otroligt bortskämda med tre så fina hem och den här gången älskade jag att få vara i Stockholm.

Jag såg ut såhär i tisdags! Det väntade fler jobbmöten och…

…så gästade jag Alexander Pärleros poddcast Framgångspodden! SÅ ROLIGT och jag blev så hedrar och glad när jag fick förfrågan! Den kommer ut om några veckor – jag säger till då!

Jag och Victor hade några gemensamma möten den här gången så medan vi var på det levde Teddan sitt bästa liv med gudfar Sebbe och bästa tant Maria. Han fick nya glajjor och leksaker till sandlådan.

Vi åt middag på balkongen! I solen!

Igår hade vi vårt sista möte och jag såg ut såhär! SÅ roliga och framförallt stora saker framför oss just nu. Direkt efter det packade vi ihop oss och for hem mot Västerås igen.

Och idag har jag hängt här! Hemma hos svärmor i solen, Ted Louie har ätit glass och kämpar på med att gå. Häromdagen gick han NIO STEG (stolt).

9 kommentarer

 1. Hej! Vart är din vita t shirt från? Tips på vart man kan köpa snygga vita t shirt med bra kvalite som inte är för genomskinliga ! Hälsn Sandra

  • Gina Tricot har en kollektion tshirt som är lite hårdare i formen och lite ”tjockare”, minns ej vad dem heter men finns i massa färger – skitsnygga!

 2. Hej kan du länka vart den mörka gardinen från ert sovrum är ifrån? Väldigt fint 👌🏼

 3. Hallojsan! Jag har en fundering, jag upplever att det är väldigt god och härlig stämning i ditt kommentarsfält. Mycket pepp och att folk känns så genuint glada för dina framgångar. Är det så gott som endast sånna kommentarer, eller godkänner du inte osköna kommentarer?
  Tycker det är spännande iom att många bloggars kommentarsfält har väldiga mängder med osofta kommentarer. ☺️

 4. Vart är era gardiner ifrån på första bilden? Både de tjockare och de vita?😍😍😍😍😍

 5. Fina Maja! Just precis DU är min förebild; dina sunda tankar och härliga livsglädje smittar verkligen av sig. Om du någon gång tvivlar på dig själv, så kom ihåg att det finns flera människor som ser upp till dig för att du är just DIG själv. Fantastiskt!

  Vad jag förstått så har du lidit/lider av ångest, och det är ju ett så tungt ämne att prata om. Men jag tror att jag själv lider av det? Hur vet man ens det? Hur känns det i kroppen för din del? Ett tag trodde jag bara att jag var stressad men det tunga känslan i bröstet kan infinna sig när jag minst anar det. Jag mår ju bra och är tacksam för allt fint, så varför kryper denna känsla sig på? Du får mer än gärna skriva ett inlägg eller om du har några tips vad du gör när den känslan smyger sig på. DU ÄR GRYM! Trevlig helg till dig och familjen <3

Skriv en komentar