Maja Nilsson Lindelöf

Jacka från ANINE BING (slutsåld) look alike här! / Topp här / Kjol här / Skor här / Solglasögon här

Inlägget innehåller adlinks.

2 kommentarer

  1. Hej! Kanske en dum fråga, men i din påskvlogg så hade du på dig ett set från Gina Tricot som var ljust med gula rosor på (kjolen heter Sarina, vet ej vad toppen heter). Kort och gott, jag har nyligen köpt den kjolen men står och tvekar då jag inte riktigt vet vad jag ska styla den med. Har inte toppen, och det enda jag kommer på är ”vit t-shirt, typ”. Så tänkte kolla om du kanske har förslag? Finns säkert jättemycket bara det att det står still i huvudet på mig. Hoppas du (eller någon annan i kommentarerna) kan hjälpa mig, men oavsett, hoppas du får en jättefin dag! ❤️

    • Åh vilken mysig kommentar, kan inte låta bli att lägga mig i lite! För det första: kjolen är magisk 😍 Precis som du säger är vit T-shirt kanske det enklaste men finns en hel del andra möjligheter också! Kanske matcha den nu i vår med en stickad tröja, tänker mig en beige eller svart stickad polotröja? Den perfekta mixen mellan somrigt men ändå varmt och skönt! Tror även en vit skjorta, kanske oversize, skulle göra sig så bra! Tror också den är fin till någon tight body till festligaste tillfällen, kanske med urringad rygg? Tror även den är snygg att klä ”ner” med sweatshirt i någon jordnära färg/svart/vit! Heja dig!

Skriv en komentar