Maja Nilsson Lindelöf

Så var helgen förbi och det är måndag. Vi sitter i bilen påväg mot Stockholm och ska vara där i två dagar. Vi har ett viktigt jobb så vi åker dit för det. Det känns olustigt att åka till Stockholm men vi kommer att hålla oss hemma i lägenheten förutom våra två möten som vi ska ha med några få personer. Det ska bli mysigt att få vara i lägenheten igen, det var länge sen vi var där nu.

Nu kikar vi på helgen!

I fredags åkte vi hem till mamma och hennes sambo. Vi tittade på gamla filmer från när vi var små, Victor har inte sett det och det var väldigt underhållande. Speciellt filmerna från när jag var 14 :)))))))) – blir väldigt intressant om vi någonsin får en dotter, brås hon på mig så kommer vi att ha mycket att stå i he he.

Men innan vi tittade på filmerna fikade vi på deras uteplats, och den här grabben hittade lite kaksmulor under bordet efteråt.

Och solen lös!

Och så åt vi middag innan vi åkte hem vid halv tolv.

Sen kom lördagen och jag såg ut såhär! Dagen började med pingismatch, Victor och hans bror hade slagit vad om vem som skulle vinna så vi alla var där för att supporta. Efter det åt vi lunch för att fira Sebbe som fyller år idag och vid fem åkte Ted Louie hem med sin farmor och vi började fixa inför…

..kvällens födelsedagsfirande! Det bjöds på chark innan Sebbe serverade lasagne och kladdkaka! Vi var samma gamla lilla gäng som vi har varit sen vi kom hem.

Även om allting är så konstigt just nu så är jag tacksam över tiden jag får tillsammans med Victor. Att få ha en vardag hemma i Sverige är fint. Däremot önskar jag att allt detta elände var över nu.

Nu är vi strax framme! Är så förväntansfull inför idag och är så stolt över det vi ska göra.

9 kommentarer

 1. Maja! Så härligt att kika in här i allt som händer och få en dos positiv energi!
  Men en fråga: Hur tänker du kring celluliter och bristningar? Jag är inne i en så dålig period i mina tankar kring min kropp och speciellt med fokus på just mina bristningar och celluliter. Vet inte hur jag ska stoppa de negativa tankebanorna när de sänker självkänslan totalt.

 2. Vilken bild på er två! Sättet som ni tittar på varandra är enastående

 3. Väldigt mysiga dagar. Tack för att du delar med dig, jag får en feelgood-känsla och mår lite bättre av att läsa trots eländet runt omkring. En tanke är väl också att du och Victor kan få mycket att stå i med Ted Louie också, man behöver inte få en dotter för att det ska bli ”besvärligt” 😉, men förstår givetvis vad poängen var. Bara en normbrytande tanke kring hur tonåringar kan bete sig, oavsett kön 🙂

  • Hej! <3 såklart! tänkte nog så automatiskt för att jag var en otroligt jobbig tonåring medan min bror var lugnare och att det därför blir så för oss vilket det naturligtvis inte behöver bli! Stor kram

   • Ja jag förstår precis vad du menar, har haft det likadant hemma (”besvärliga” döttrar vill säga). Stor kram på dig Maja!

 4. Hej Maja! Tack för en jättebra blogg. Vad har du för skor på bilden? Nu när det är vår och man är sugen på ha jeans, kan du inte skriva en jeansguide? Så svårt hitta snygga jeans, och även andra byxor! Vore väldigt uppskattat o kul läsa ! Ha det fint, Sandra

 5. Shani Macdougall Svara

  Good evening, I was just taking a look at your website and filled out your feedback form. The feedback page on your site sends you these messages to your email account which is why you are reading my message right now correct? That’s half the battle with any type of online ad, getting people to actually READ your message and this is exactly what you’re doing now! If you have an advertisement you would like to blast out to thousands of websites via their contact forms in the U.S. or anywhere in the world let me know, I can even target specific niches and my costs are super low. Send a reply to: Phungcorsi@gmail.com

Skriv en komentar