Maja Nilsson Lindelöf

Jag har uppdaterat lite allt möjligt här hemma senaste dagarna och hemmet känns fräscht och redo för vår och sommar nu. Det är verkligen superroligt att få boa in sig ordentligt här hemma.

Jag har bland annat hittat det här!

En karaff i gult från Royal Design, jag har ju den här i grönt i Stockholm och jag älskar den. Blå karaff från Ikea, den tänkte jag ha blommor i! Och kaffekoppar hittade jag här, även dem från Royal Design.

5 kommentarer

 1. Julia Törnqvist Svara

  ÄLSKADE MAJA! ♥️ Dagarnas bästa är att läsa och se från dig! Letar för fullt efter karaffen, är det gul eller den som kalas amber som du har i Stockholm?? TACK för allt du delar ❤️❤️ Stor Kram ❤️

  • Varför tar du inte den du tycker är finast?
   Måste det vara precis den som Maja har?
   Löjligt tycker jag.

   • Hej Sofia!
    Självklart ska Julia ta den som hon själv tycker är finast, vilket kanske är just den som Maja har?! Men varför inte kommentera på ett trevligt sätt som t. ex. ”Jag tycker att du ska ta den som DU tycker är finast!” Kanske ett litet tillägg om ”Glad Påsk” också?! Visst har du rätt att tycka vad du vill och du kanske tyckte det var löjligt, men att kommentera som du gjorde är bara elakt och tråkigt och ger inte några positiva känslor!
    @Julia: Hoppas du hittade karaffen och att du blir nöjd med ditt val av färg!
    Glad fortsättning på påsken till er båda!
    Kram <3

 2. Hoppas att allt är okej med dig Maja. Har en känsla av att något har hänt?

 3. Hej fina! Tänkte fråga var ni har köpt ert fina soffbord/vardagsrumsbord som ni har här i Västerås? ÄLSKAR det!!!
  Hoppas ni mår bra i dessa tider! <3

Skriv en komentar