Maja Nilsson Lindelöf

Nu när man är hemma 24/7 är man ju så inspirerad mest hela tiden och det kliar i fingrarna, iallafall för mig. Det här är vad jag fastnar för och har sparat ner i min inspo-mapp. Alla bilder kommer ifrån Pinterest!

Nu väntar en dag av jobb, är så förväntansfull över den här hösten, och så glad att jag kommer närmare mina mål varje dag.

4 kommentarer

  1. Hej Maja! älskar att du inspirationsinlägg och det är precis vad jag behöver i dessa tider! Jag behöver jackinspiration, vore jättekul om du ville göra ett inlägg med lite snygga vårjackor! Tack för alla inspo!!

  2. Hej Maja! skulle inte du kunna tipsa om lite snygga vårjackor?
    Ha en fin påsk!

  3. Gud vad jag älskar när när du lägger ut inspiration såhär. Nu i sånna här tider älskar jag att hitta inspiration som inspirerar mig och detta var perfekt🥰🥰

Skriv en komentar