Iförrigår var det en stoooor dag här hemma. Lilleman blev ett år och vi firade hela dagen.

Det var en så stor dag, på alla sätt och vis. Det var otroligt känslosamt för oss alla, inte nog med att han är ETT ÅR så har ju även vi varit föräldrar i ett helt år. Lite av det var som om att jag igår faktiskt förstod att jag var mamma hur knäppt det än låter, men att ha en ettåring är ju så stort och vuxet? JAG har en ettåring hemma. Inte klokt. Dessutom så tänkte man ju på förlossningen hela dagen, hur häftigt och omvälvande det var för exakt ett år sen. Den starkaste och mäktigaste dagen i livet.

Vi startade dagen med sång, ljus och ballonger i sängen. Han har aldrig sett så förvånad ut tror jag och han förstod absolut ingenting. Sen öppnade vi paket <3 av oss fick han en del böcker och en docka.

Vi lekte en stund <3

Vi gjorde en BRAKFRUKOST. Med pannkakor, köttbullsmackor och kakor. Han åt mest sin gröt om jag ska vara ärlig men ändå.

Min älskling.

Sen blev det fix här hemma och så åt vi lunch med Teddans farfar här hemma innan mormor, farmor, farbröderna och morbror kom. Vi bytte om innan såklart! Är det fest ska man vara fin (byxorna åkte på efter).

Och sen fikade vi i typ fem timmar. Öppnade massor av paket och jagade ballonger.

Det var en väldigt fin dag och vid tio åkte de sista gästerna hem och vi somnade på direkten. Varm i kroppen, och lycklig över att vi dels har de absolut finaste människorna kring vår son och att vi nu har en busig ettåring hemma.

9 kommentarer

 1. Åh, jag blev pirrig i magen av att läsa det här inlägget! Vad stort det är med första födelsedagen och som du säger, allt runt omkring! Grattis till er fina kille<3

 2. Alltså så mysigt, barnkalas kan ju vara det mysigaste som finns! Så glad för er skull att ni tog er hem och fick vara med familjen nu, njut och ta hand om er 🌟

 3. Åh vilken fin födelsedag! Vad härligt för er att ni kunde åka hem och fira med familjen. Och visst är det häftigt med ens barns födelsedagar även då man blir så påmind om vad man själv gick igenom i förlossningen? Så stort på så många sätt! ❤️

 4. Åh så fint! Stort stort grattis till världens gulligaste T-L i efterskott!

 5. Hej Maja!
  Du har alltid varit min förebild och jag har alltid velat vara mer som du. Tycker du verkar genuin snäll och jag har mycket att lära mig av dig. Men på senaste tiden har jag blivit lite besviken på dig. Vill inte alls låta pk, men det känns inte som du tar krisen som pågår just nu på allvar. Jag är 19 år gammal, inga sjukdomar eller diabetes och är smittad. Mina symptomer är långt ifrån mildra och från och med igår ligger jag inlagd på ett sjukhus. Min poäng med det är att det inte är enbart riskgrupper som blir allvarlig smittade och därför får jag ont i hjärtat när jag ser att människor fortsätter att gå ut och samlas i gäng som att inget händer. Visst vissa har tur med lite förkylning med andra inte. Det kanske är för mycket av mig att förvänta mig att alla influensers ska ta detta på allvar och vissa god exempel, genom att utföra och vissa vilka åtgärder dem tar. Men med tanken på vilken påverkan ni har på människor, så hoppades jag på det. Förstår att ni inte har detta ansvaret, men med tanken på att jag såg dig och fortfarande ser dig som är förebild blev jag lite besviken och ledsen.

 6. Min förra kommentar är kanske onödigt inser jag nu. Men ville bara otryckta mina känslor. Jag hoppas du inte ser min kommentar som irriterande, utan mer att den får dig att tänka om lite.

 7. Stort grattis TL! Hoppas ni hade en fantastisk dag! Jag tror inte jag kommenterat här förut men vill skicka med lite pepp, du är grym! Det är just nu tuffa tider för mig och min familj pga Corona då min pappa blivit av med jobbet och min 90 år gamla farfar fått Corona, känns verkligen lite bättre att få komma in här och få inspireras av dig! Fortsätt med det du gör! <3

  PS. Jag ska glänsa i klänningen Jonna i sommar! Tack för en så fin kollektion!

 8. Hej Majsan! Jag mejlade dig för ett tag sedan, rättare sagt i slutet av februari. Jag är inte hoppfull om att du ska hinna/orka läsa det. Men jag vill nog ändå låta dig veta, att om du någon dag vill, så ligger ett mejl och väntar på dig. Stor kram

Skriv en komentar