Maja Nilsson Lindelöf

God förmiddag <3 Det är en väldigt glad och upplyft Maja som skriver idag. Jag vaknade vid 06 imorse av att lilleman ropade från sitt rum. Vinden har vänt hemma hos oss när det kommer till Teddans rutiner. Halv sju varje kväll somnar han av sig själv i sin säng, sover hela natten och vid sex, halv sju hör man honom prata och ropa på oss i sitt rum. Victor är iväg några dagar med fotbollen igen men häromdagen när vi la oss var det som att gå in i en hotellsvit på kvällen. Nytvättade lakan och ett städat sovrum, där vi dessutom kunde ha tända lampor, tvn på och prata hur högt vi ville utan att störa Teddan. Sån otrolig lyx och det var tydligen någonting vi verkligen behövde utan att vi visste om det.

Vi badade imorse, åt gröt och drack smoothie och nu vid nio lämnade jag av honom på Nursery. Jag var lite nervös för sist hade han blivit lite ledsen sista tio minuterna men idag kröp han ifrån mig när jag satt ner bredvid honom och när jag sa hejdå tydligt log han och sen fortsatte han leka. Det känns oavsett tryggt att lämna honom där, grupperna på hans Nursery är väldigt små, fem barn i varje grupp och två pedagoger i varje (samma varje gång) så han känner redan igenom både dem och alla barnen. Vi får se hur det går, jag kämpar på med mitt dåliga samvete och ångest över att jag kanske låter honom bli stor för snabbt men det blir varmt runt hjärtat när jag ser hans ansikte när han kryper runt där och leker med klossar jämte en jämnårig flicka. Han har roligt och mår bra.

Så efter det nu så gick jag till ett fik i närheten och jag har precis beställt in kaffe och avokadomacka. Jag har ett skype-möte inbokat sen ska jag beta av mailen. Jag ska även svara på alla kommentarer och mail jag har fått efter gårdagen, tack för det, all villkorslös kärlek här inne som har varit i fem år. Det kanske jag inte har sagt men ett av mina största kvitton på mitt jobb är att ha fått följare som er, så stolt över det.

6 kommentarer

 1. Det är ju tack vare att du är du som gör att du får så fina följare ✨❤️

 2. Hej Maja!
  Min pojkvän gjorde slut med mig för ett par dagar sen. Det känns helt overkligt och jag kan inte förstå att det verkligen är slut och att vi inte ska ha kontakt mer. Allt påminner om honom och jag börjar jämt tänka på alla fina minnen vi har. Jag vet inte hur jag ska kunna gå vidare och komma över honom. Dina gamla videos på youtube har gjort att jag har kunnat skingra tankarna för en kort stund iallafall. Du brukar alltid ha så kloka tankar så du kanske har några tips på hur man ska ta sig vidare när man blivit hjärtekrossad?
  Kram

  • Rekommenderar dig att läsa/följa Maren Platou. I höstas blev hon singel då hon och Kygo gjorde slut efter 4-5 års förhållande. Hon är ingen kändis utan en nyexad sjuksköterska som visar sin sårbarhet och hennes väg ”tillbaka” till att finna styrkan i sitt inre igen.
   Hon är norsk men hon skriver inläggen på engelska också efter norska inlägget iom att hon har många internationella Kygo-fans följare med. Iaf där har hon skrivit lite tankar om hur hon gör för att gå vidare i livet efter Kygo.

 3. Har du varit på California Coffee & Wine på Oxford Rd? Bästa kaffet i stan på dagarna (de rostar sitt eget kaffe!) och svingod Espresso Martini kvällstid, vad mer behöver man?! Bara ett litet tips.

 4. Det är så roligt att följa dig Maja! Du skriver om sånt som är så viktigt och fint! Fantastiska du ❤️

 5. Åh, när du får en stund för dig själv KVÄLLSTID nästa gång så måååste du prova Sunday Rileys produkter. Hade varit så roligt om du recenserat dom! Har sovit första natten med deras nattserum som redan verkar MAGISKT – så kul när man verkligen betalar för något som funkar. Stor kram!

Skriv en komentar