Ja sjukstugan fortsätter här hemma och igår anlände Victor och joinade den sjuka familjen. Han var ju den som smittade oss och kom hem lite hängig han med. Kul. Vi spenderade vår alla hjärtansdag med att äta carbonara och sen la vi oss i sängen halv nio och sov. MEN DET GÖR INGENTING för jag är så jäkla glad över att han är hemma igen. Och Ted Louie hade saknat sin pappa så mycket att han nästan hoppade ur min famn igår när vi öppnade porten och Victor sprang fram till dörren. Min lilla familj.

Jag tänkte komma med några tips innan jag ska hoppa in i duschen och försöka duscha av mig mina baciller, tänkte även byta laka och göra min andra grapefruktjuice för dagen. Jag råkade beställa hem 20 grapefrukt istället för 2 när jag la vår matbeställning i veckan men det visade sig ju verkligen komma till användning. Senare idag ska vi till doktorn med lilleman, jag har blivit lite orolig så det är lika bra att kolla upp allting.

Dagens första tips är serien The Morning Show med Jennifer Anniston och Reese Witherspoon. WOW WOW WOW. Jag och mamma började kika på den när hon var här i veckan och nu har jag kollat klart hela första säsongen. Så otroligt bra och VIKTIGT serie om kvinnoförtryck och Me Too. SE DEN! Ni hittar den på apple TV! (man kan alltså streama från datorn inte bara från en Apple Tv).

OCH Sveriges bästa serie är tillbaka! BIG BROTHER! Jag äälskar Big Brother och har följt senaste säsongerna som en galning och nu äntligen, efter typ åtta år är det tillbaka! Har ni kollat? Om inte så tips från mig!

Jag vet inte om det bara är jag men när jag är sjuk så går jag in i en total koma första tiden, nästan njuter av att vara sjuk och att skjuta upp alla måsten. Men sen börjar en liten ångest smyga sig på. Jag har verkligen känt mig efter i allt, som att jag vill så mycket men inte vet hur jag ska göra. Känt oro över hur jag ska få till saker och ting, prestationsångest helt enkelt. Ren prestationsångest. Men man får väl det när man ligger i en säng i tre dagar och ser hur alla andra presterar och det enda man själv orkar göra är en äggröra, något mer avancerat än så har man inte energi till. Längtar tills nästa vecka när jag förhoppningvis mår bättre igen och kan ta tag i livet.

Nu blir det duschen!

2 kommentarer

  1. Oh big brother, räddaren i mörkret!
    Maja, hade du kunnat skriva ett inlägg om outfit till bröllop, ska på bröllop i sommar med mörk kostym som klädkod. Har letat överallt men hittar ingenting! 🙁

  2. Såå härlig vlogg!! Ni såg verkligen ut att ha det helt magiskt 😍 och du får gärna göra inlägg om dina outfits?? Alla klänningar var så fina! Men föll pladask för byxdressen, vart är den ifrån?! 😍

Skriv en komentar