Maja Nilsson Lindelöf

Sandra kom hit som en räddare i nöden imorse och tog över ansvaret med Ted Louie i några timmar så att jag fick sova och vila. Dom timmarna gjorde susen och efter att ha svettats som en gris och tagit en dusch känner jag mig äntligen lite lite bättre. Jag kom ner till både rosor från min fantastiska man och en hemlagad lunch, riktig lyx.

För ett år sedan låg jag dock inte sjuk utan var höggravid och såhär såg vår alla hjärtansdag ut!

Jag fick i vanlig ordning fantastiska blommor av min Viggis. Han skämmer verkligen bort mig och det finns knappt något bättre jag vet än att få blommor av honom. Jag känner mig så älskad när jag får en vacker bukett med ett fint kort i, av just honom.

Jag var väldigt korthårig??? Och var lite rundare i ansiktet. Saknar verkligen att vara gravid, sån otrolig tid i livet.

Och vi spenderade halva dagen i en bil till och från London.

Där vi gästade Skavlan! Sååå roligt och så stort för oss båda. Vår alla hjärtansdag middag blev McDonalds i bilen och det lär se typ likadant ut ikväll. Victor landar vid sju och då blir det hämtmat och sen hade jag tänkt ligga som en klubbad säl på honom och bara kramas.

Önskar er alla en magisk fin kärleksfull dag.

5 kommentarer

  1. 2 helt olika Alka hjärtans dagar, men lika fantastiska!
    Minus flunsan då… Ditt hår var FANTASTISKT snyggt då, sååå snygg längd på dig:)

  2. Hej Maja! I sommar ska jag och min sambo bila i Portugal. Har du några tips på saker vi inte får missa i Lissabon? Eller ställen runtomkring Lissabon som vi inte bör missa?
    Tack för en sååå bra blogg! Kram

  3. Din story från den här dagen när ni inte fick ner väggen till chauffören är fortfarande bland det roligaste jag sett 😂

  4. Hejsan!! Vill bara säga fortsätt som du gör! Du är grym <3 och har länge velat se när ni gästade skavlan för missade det för ett år sen. Vet du om det finns att se någonstans? 🙂

Skriv en komentar