Maja Nilsson Lindelöf

Mamma åkte imorse medan jag och Ted Louie sov. I FEMTON TIMMAR? Jag blev livrädd när jag vaknade och var tvungen att känna hans puls, han har aldrig sovit längre än till halv sju förutom när han var mini men jag antar att han behövde sin sömn. Och väldigt skönt för mig. Dessutom var det nästan tur att vi sov så länge för jag blir alltid så ledsen när nära och kära åker ifrån oss, speciellt när jag är ensam här hemma.

Vi har iallafall haft mysiga och lugna dagar. Både jag och mamma hamnade i koma med Ted Louie här hemma, men första kvällen åt vi iallafall chark, drack rödvin och tittade på Så ska det låta.

Och vi har varit på Ikea och köpt förvaring, alltifrån leksakslådor till ställ för våra kryddor. Teddan har ju som sagt varit supersjuk, hög feber och snorig så dagarna har bestått av kramar och bärande av en bebis. Han är så ynklig och ledsen och jag har vetat om att han är en glad bebis men nu blev det väldigt tydligt, inte en min har han gjort ifrån sig utan bara suttit som en lite koala i famnen. Och sovit och sovit, så..

..idag passade jag på att äntligen ta tag i vårt ”kasta in allt vi vill-skåp” när han tog en lång tupplur. Och det blev så bra och hela jag blev lugn. Nu har vi ”bara” två gästrum kvar att städa undan, mitt kontor och garaget sen är vi i hamn.

Nu sover TL och jag ska ta mig ett bad.

1 kommentar

  1. Herregud hade också vaknat upp livrädd haha.. längtar tills det händer dock. Va uppe varannan timma inatt 🙂 kul med twins….

Skriv en komentar