Planerna idag var många, inskolning på nursery och mamma skulle följa med och titta, gympass, lite jobb, lunch ute och mys i parken. Men en tuff natt för Teddan visade sig sen vara feber så vi har ställt in alla planer och ligger i soffan och tittar på Barnplaneten. Min mamma jobbar lite och jag pussar på en varm bebis och skriver till er. Vi hörs senare ❤️

2 kommentarer

  1. Hej fina Maja!
    Krya på TL och rack för att du är en sån otroligt inspirerande kvinna.
    Jag har en fråga då jag i dina YT videos hört dig säga att du har rätt stora bröst, nu till frågan, var hittar man snygga bikini toppr som får ens bröst att sitta på plats?! Födde min son för 6 månader nu och inser att brösten är och kommer förbli större ån vad de varit förut haha.
    Tack för en grym blogg!

Skriv en komentar