Maja Nilsson Lindelöf

Hej från England! Tillbaka från semestern men helt slut efter resdagen igår. Victor åkte direkt till Spanien på träningsläger så vi åkte själva hem med Sandra. Det gick bra men dagen var lång och vi kom hem vid åtta igårkväll till ett tomt hus med ruttna bananer i fruktskålen. Ted Louie var lyrisk över att få komma hem och hela morgonen har gått åt att leka leka och leka med alla leksaker. Han är nog som mig och Victor, gillar rutiner och hemmet. Och lugn och ro. 

Vi gick upp vid fem imorse och jag sitter och smuttar på dagens andra kopp kaffe. Min mamma landar om två timmar och jag är så glad över att hon kommer och myser med oss några dagar. Nu ska jag börja tvätta alla kläder i resväskorna och städa undan här hemma. Borta bra men hemma är alltid bäst. Däremot var det fantastiskt med semester, mer om det senare.

3 kommentarer

  1. Hejsan Maja, jag är desperat😰 måste veta vart din fina skjortan du bär i din senaste Youtube video kommer ifrån? Snälla help me out har redan tänkt ut snygga outfits med den 😂

  2. Hej! Ni kanske glömde bort att ni ens hade bananerna. Men annars tänkte jag bara tipsa om att man kan skära upp dem och lägga in i frysen. Jag brukar göra det om jag inte hinner äta upp alla innan de blir gamla eller om jag ska åka någonstans. Det är perfekt att kunna ta fram några bitar när man ska göra smoothies 🙂

Skriv en komentar