Igår checkade vi in på det mest magiska hotellet här i Marrakesh, åh allting är så fint och fridfullt. Resan gick jättebra och Ted Louie var så lugn och fin, så enkel att resa med.

Idag ska vi bara mysa på hotellet och ikväll åker vi alla in till Medinan för att strosa runt och äta middag. Jag och Victor ska nog på ett yogapass i eftermiddag och efter det ska vi gå och kolla på djur och cykla med Ted Louie. Mysigt. Det var länge sen jag njöt såhär mycket av en semester, jag vet inte om jag någonsin har gjort det. Kanske är det just med att man har barn nu, att man njuter av allting mer. Teddan sover nu men sen ska vi hoppa i poolen. Puss på er

6 kommentarer

  1. Hej! Kan inte du berätta sen vilket hotell ni bodde på? SER SÅ LYXIGT UT!!!! <3

  2. Har en kommentar angående din och victors klädsel i Marocko. Inte hört om cultural appropriation?

    Med en så stor kanal som din kan detta slå helt fel…

  3. Bästa Maja!! Älskar alla dina kanaler och du verkar vara en fantastisk mamma på alla sätt och vis! Måste verkligen fråga och hoppas på svar – den megafina blå klänningen som du hade på YSL-museet, vart är den ifrån? 😍

Skriv en komentar