Maja Nilsson Lindelöf

God kväll, eller godnatt kanske man ska säga. Jag ligger i sängen och vi ska strax sova, Victor kikar på hemnet på datorn bredvid så jag tänkte passa på att skriva till er.

Min dag började med ett möte med min psykolog, jag bokade in två möten den här veckan och idag var den andra gången. Vi har inte pratat sen innan jul så det var verkligen dags. Ibland behöver jag verkligen hamna på rätt spår igen och jag gör det enkelt med henne. Hon kan säga en mening som fastnar hos mig och som gör att hjärnan kommer ur tankarna som har gått på högvarv.

Direkt efter det åkte jag till gymmet och brände av ett pass och efteråt kände jag mig som en ny människa. Väl hemma var huset fullt med människor och Teddans rum började äntligen att tapetseras. På eftermiddagen åkte vi hem till våra vänner på gatan, fikade och hängde. Våra söner är nästan jämngamla och idag var första gången dom verkligen lekte tillsammans vilket var så kul att se. Dessutom kommer dom börja på samma nursery nu i vår, himla mysigt.

Vi hade med oss present som hade försvunnit i posten efter jul.

Och jag såg ut såhär!

Imorgon kommer ett helt gäng hit och vi ska bjuda på hederlig svensktacos och spelkväll, KUL! Godnatt hörni, nu är det dags att sova.

4 kommentarer

  1. Hej Maja! Älskar dig & din blogg.
    Har en jämnårig dotter och är sugen på att ha middagar här eller hos kompisar men tycker det känns svårt att natta med massa folk omkring. Hur gör ni om ni har gäster eller är hos någon annan? Och vaknar TL nånting under kvällen/natten eller sover han genom hela?

    Tack 🙂

  2. Älskar dina casuall outfits 😍🤚🏼 Tänk om man själv skulle orka klä sig lite roligare hemma…

Skriv en komentar