Maja Nilsson Lindelöf

I betalt samarbete med L’Oréal Paris.

Jag har i hela mitt sminkliv använt L’Oréals mascaror. I ungdomen använde jag Telescopic och efter det gick jag över till Volume Million Lashes som jag använde till fram för ett år sen. Jag var och är en sån att när jag väl hittar en favorit så har jag väldigt svårt att byta ut den. Idag är Bambi från L’Oréals min go to mascara, jag älskar den. Både hur resultatet blir och även hur lätt den är att applicera. Däremot har jag ju lyxen att få testa så många olika produkter, och därmed mascaror. Och desto mer jag lär mig om smink desto roligare tycker jag att det är att variera, även mascaror. Beroende på humör och tillställning, och jag har insett hur mycket en mascara faktiskt gör med sminket. Så jag har valt ut mina favoriter som jag tänkte tipsa er om!

Först ut är Telescopic! Den här använder jag när jag vill ha en mer naturlig look med fokus LÅNGA FRANSAR! Den smala borsten sprider mascaran över hela fransen utan att addera volym och fokuserar alltså på just att få fransarna LÅNGA. Jag gillar också att fransarna blir så separerade, så för er som gillar mer naturliga fransar, Telescopic är för er!

Paradise Extatic använder jag mer till fest! Den här mascaran MAXAR VOLYMEN och med den breda borsten kan man enkelt bygga upp fransarna och eftersom att det är så täta borstpiggar blir det mer VOLYM. En mascara som man helt enkelt får mycket volym av och som man enkelt kan bygga upp. Den här har jag även i blått!

Volume Million Lashes använde jag som sagt mest hela tiden förut och jag älskar den fortfarande. Gummiborsten fördelar lagom mängd, separerar och gör det enkelt att BYGGA UPP fransens volym! Den här är mer ELEGANT och klumpar inte! På bilden har jag bara ett lager för att visa resultatet, vill jag ha mer volym så brukar jag ta två lager.

Och sist men inte minst Bambi Eye! ÅH som jag älskar denna. Den här ger en effekt av ÖPPNA ÖGON precis som Bambi, borsten är jätteenkel att använda och skapar böjda fransar med både VOLYM och LÄNGD. Den här använder jag både till vardags och fest, och varierar mellan hur många lager jag använder oftast bara ett!

Ni kan läsa mer om mascarorna här för att hitta den perfekta för just dig och dessutom finns nu alla mascaror samt fler från L’Oréal Paris på rea just nu hos Lyko, hittar dom här!

13 kommentarer

 1. Hej Maja!
  Tycker verkligen du har så fina fransar och tänkte bara kolla om du har nå tips när man ska applicera sin mascara för bästa effekt? Brukar du t.ex böja dina fransar innan eller liknade. Kram

  • Tack!!!❤️ Jag böjer dom inte och börjar alltid applicera i mitten av ögat för att inte all produkt ska hamna i innerögat! Det är nog mitt bästa tips! Och när man väl hittat rätt mascara och lärt sig tekniken tar det typ en minut att få det bra! ❤️❤️❤️

 2. Jag har testat mängder med pissdyra mascaror, den enda sämre än den andra. Varken better than sex eller bad gal bang lashes har varit en hit. Men så såg jag att du tipsade om Loreal Bambi lash och testade att jahopp, jag får väl testa, det kan ju inte bli sämre än vad jag redan provat. Men se på fullkomliga fan – loreals Bambi lash var det SJU KA STE jag testat. Jag som aldrig nånsin trodde att jag skulle använda sminkprodukter från loreal för att det kändes ”billigt”, har nu fått en ny favoritmascara, en ride or die, en som verkligen funkar och det är Bambi lash!!!! Är helt imponerad. Så har köpt på mig en massa, haha!

  • Men vad roligt!!! Desto mer jag lär mig om smink desto billigare smink köpet jag! Har även märkt med alla makeup-artister jag mött genom åren att typ ingen använder dom dyrare märkerna! Så ett tips är att börja experimentera och köpa lite billigare, man blir ofta förvånad faktiskt (iallafall jag). Kram och TACK FÖR DIN KOMMENTAR, blev glad ❤️

 3. Hur upplever du att Bambi Eye mascaran håller sig? Jag upplever nämligen att endast vattenfasta mascaror håller sig böjda och fina under dagen. Kram!

  • För mig håller den jättebra men den finns även i vattenfast! Vet att många använder det istället för vanlig! ❤️

 4. Köpte bambi eye efter att ha läst din guide och känner mig supernöjd! 🙌 tack för all inspiration och alla tips du ger ❣️

 5. Hej, den vita långärmade t-shirten du hade på dig i din senaste smink story vart var den ifrån? 🙂

 6. Köpte precis Bambi efter att ha sett din vlogg! Ska bli så kul att testa!!! Du är bäst 😍

Skriv en komentar