Maja Nilsson Lindelöf

BÄSTA DAGEN HITTILLS AV 2020 ÄR HÄR! Häromdagen var Sandra hemma hos oss och vi bollade om hur vi kunde komma i ordning på riktigt här hemma, jag vill ha en STORSTÄDNING och det är helt omöjligt för mig att göra ensam med Ted Louie, även för Sandra (det skulle ta en månad att få gjort och då hade allt varit stökigt igen) och Victor har så mycket matcher nu att han bara behöver vila väl hemma så Sandra berättade om ett företag hon visste om som gör ALLT. Så nu vid åtta imorse knackade dom på och as we speak organiseras och städas hela vår undervåning, varenda låda, vrå och hörn. Jag har ju äntligen blivit vuxen och vill att varje låda ska vara i ordning och idag händer det! Jag känner redan nu hur mitt liv kommer att bli mer harmoniskt och så mycket enklare. Dom har redan frågat om lådor som har stått i Victors kontor i åtta månader och dessutom ska garderoben organiseras. ”And what about your garage?” Det är en krigszon där inne och att dom kan hjälpa oss fixa det är så fantastiskt. 2020 NU KOMMER JAG! Vet såklart att det är en superlyx att kunna få den här hjälpen men wow vad det var på tiden. Att bo såhär stort och hålla riktig ordning har varit väldigt svårt med en bebis.

Just nu gömmer vi oss i sovrummet så vi inte är i vägen, snart kommer Sandra och tar Teddan och jag ska åka iväg och jobba och träna. Ah så skönt att vara igång igen.

17 kommentarer

 1. Heeej, kan inte du snälla snälla göra en guide till Manchester? Vilka caféer är mysiga, vilka restauranger borde man äta på och vilka områden är bästa om man bara vill people watch? Älskar att följa dig på instagram och kolla dina vloggar(dom har räddat många bakisdagar för mig och mina vänner då vi bara myser ihop oss i soffan med godis och streckkollar allihop – hejdå bakisångest!) är däremot ganska ny till din blogg så kan hända att du redan gjort en guide som jag missat, förlåt 🙆🏼

  • Hej! Vet att frågan inte var ställd till mig men när jag bodde i Manchester var mitt favvo-café/ fik ”sugar junction”. Ligger centralt men ändå på en bakgata och verkligen så goda saker. Dom har även lättare lunch. Som restaurang rekommenderar jag ”El Gato Negro Tapas”, ligger också centralt och med fantastisk tapas. Mysig restaurang i 3 små våningar 🙂

 2. Åh så härligt! Att ha det organiserat, undanplockat och städat hemma är verkligen som balsam för själen och man kan fokusera på annat. Hoppas att du kan göra ett inlägg sen där du visar hur allting blev 😍

 3. Men vad skönt! Å jäklar vad gött! När allt har sin plats, och är där sedan, så kommer det ta nolltid att hitta allt =)

 4. Såå nice ! Du får lägga ut om du fick något bra tips på organiseringen 🙂 tänkte också kolla vart T-L s bollhav är från och bild , vet att du hade de i storyn el nå å tyckte de såg så fint ut , Gott Nytt 2020

 5. Finns det någon anledning till att ni bor så stort? Inget illa menat. Nyfiken bara

 6. Har du tur så blir du besatt! Jag var rätt så normal-stökig när jag var singel och särskilt garderober/skåp/lådor var alltid kaos. Sen träffade jag min sambo som är sjukaste pedanten och nu, efter 6 år, är jag fast! HERRE vad det är magiskt att ha ordning och reda, jag organiserar ALLT och vårt hem är en dröm, vi rensar slänger och lever efter mottot att allt i vårt hem har en dedikerad plats där det ska stå/ligga/finnas vilket gör att det inte blir stökigt. Så man kan faktiskt gå från att vara en stökig person till att älska organiserat pedant 😅

 7. Ååå det är ju det bästa!! Vad heter företaget och finns dom i sverige??

 8. Hej Maja!

  Först och främst, wow vilken inspiration du är. Brukar läsa boken ”godnattboken för rebelltjejer” för min dotter. En dag är jag övertygad om att du har ett eget kapitel i en sån kommande bok.
  Fortsätt med att berätta ärligt om ångest, tankar och saker som går som det går. Du är en stjärna på det du gör och för denna tvåbarnsmamman är det en fröjd att läsa din blogg, kolla din youtube och följa din insta 👌🏼

  Jag har en fråga från mig och ett gäng vänner till dig och Victor ang. ett par vänners bröllop. Skulle du/ni vara intresserade av att hjälpa oss med en 5-10 sek film så kontakta mig gärna (men vi förstår givetvis att vi inte är ensamma om sånt här och bry dig inte om kommentaren i så fall. Men skulle gräma mig om jag aldrig frågade)

  Ha det fint!

Skriv en komentar