Godkväll från soffan, eller ja golvet vid soffbordet. Jag har haft en väldigt bra dag idag, jag började med ett rejält träningspass med min tränare och efter det åkte jag och storhandlade. Mest saker till hemmet som ny tvättkorg, galgar, ljus och allt sånt där. Det har slagit slint i huvudet på mig och allting ska organiseras. Mitt mål är att det här året ska vara roligt och härligt att komma hem hit varje dag och att saker som att packa resväskan eller ordna med jobbet ska vara enkelt. Inte att grejerna ligger överallt och ingenstans. Jag vill att kläderna ska hänga i färgordning och att mina dokument ska ligga i rätt mapp på kontoret. Jag tror att det hänger ihop med att jag verkligen fick mersmak för ledighet nu under jul och det känns lättare att komma igång om jag vet att det inte ska bli lika stressigt och kaosartat som i höstas. Nej, ordning och reda och då kommer allting kännas lättare.

Vi har en ny kvällsrutin här hemma, när Teddan badar i sin badstol står jag och duschar bredvid och när han nattas och envisas med att stå upp i sängen för att sen slänga sig ner så går jag fram och tillbaka, lägger en ansiktsmask, stoppar i nappen igen, smörjer in mig, går och lägger han ner igen, fixar i garderoben och sådär håller vi på i kanske tjugo minuter. Så den här annars slitna mamman på kvällarna är äntligen lite fräsch igen.

Det här såg inte mycket ut för världen men oj så gott det var, tonfiskröra med avokado och knäckemacka. Nu ska jag göra mig en kopp citronvatten och titta på Victors match.

9 kommentarer

  1. Men så smart! Kan du inte beskriva nattningsrutinen lite mer? Bad, ger ni sedan typ ersättning i hans säng? Och sedan lämnar ni rummet och går in och ut så eller är ni där inne en stund innan ni börjar gå ut? + sover han i eget rum?
    Sorry för tusen frågor🙈 KRAM!

  2. United blev helt utspelade!! Riktigt dålig match! Bryr de sig ens om ligacupen?
    Frustrerande för en United fan 😳

  3. Hej fina Maja, god fortsättning <3 I juni tar jag examen från universitetet, och jag har redan nu börjat kika efter outfits till den stora dagen. Tänkte höra med dig (och gärna läsarna!<3) om du kan tipsa om snygga kostymset/kavajer/blazers med matchande byxor? Gärna i varierade prisgrupper! Tack så länge och kram!!

  4. Hej Maja! Jag älskar din stil & blir alltid så inspirerad av dig. Jag och mina tjejkompisar ska ordna en möhippa i Vegas för min bästavän. VAD TUSAN SKA MAN HA PÅ SIG? Hur hade du tänkt? Har du några tips på klänningar/jumpsuits? & inköpsställen? Kram

  5. älskar att du är tillbaka! Blir alltid så inspirerad och glad när jag går in här 🙂 ha en superbra dag!

  6. Fina fina du! Hoppas ni mår bra alla tre och att ni får ett underbart 2020 <3

Skriv en komentar