Jag har haft en helt magisk jul. Även om jag i vanlig ordning har varit känslig och gråtit så har det medparten av tiden varit underbart. Jag har dock insett att jag verkligen blir sentimental och ett nervvrak vid den här högtiden men istället för att grotta ner sig i det så accepterade jag bara att det var så. Det här var även första gången på länge jag verkligen njöt av nuet. Jag tänkte skriva mer om vad jag har lärt mig det här året men en sak som jag är glad och stolt över är att ta vara på livet, att låta sociala medier och jobb vara just det, och att det allra viktigaste är dom nära och att jag är i stunden. Så den här julen var jag i stunden precis hela tiden. Så glad över det.

Det började iallafall med att min mamma, hennes sambo och min storebror anlände före min födelsedag. Mamma vet ju hur jag är angående födelsedagar och Victor hade bortamatch så jag där kom dom, fina lilla familjen och räddade min stora dag. Jag vaknade till frukost på sängen, fina paket och sång såklart. På dagen åkte vi in till julmarknaden där vi strosa runt och på kvällen dukade vi upp fint hemma, lagade flamberad oxfile och skålade i champagne.

Annons

Och jag fick så fina blommor hela dagen av massa nära och kära. Jag älskar födelsedagar!

Den 23e kom svärmor och Victors ena bror och vi åt den årliga kalkonen till lunch. Sen blev det uppsittarkväll och vi spelade bingo, åt småplock och spelade spel. ÄLSKAR uppesittarkvällen, nästan bättre än julafton.

Och så var det julafton!! Och vi fick matchande pyjamaser av mamma på morgonen <3

Och sen blev min lilla älskling snygg med lite gel i håret. SÅ STOR. Mer bilder tog jag inte den dagen, utan vi öppnade fina paket, åt julbord, spelade spel och lyssnade på julmusik.

Annons

Den 26e kom Victors andra bror och flickvän och vi alla gick på fotboll, boxing day!

Och någon dag senare hade vi barnvakt så vi tog oss in till stan och drack lite drinkar och åt massa god mat.

Den 30e åkte vi till Sverige och först firade vi min storebror som fyllde år (ja vi fyller så tätt och vi båda skulle ha kommit den 24e december, vet inte hur dom planerade där). Det var magiskt att få landa hemma och träffa min släkt, hittar alltid ett sånt lugn i Västerås.

Sen kom nyårsafton och Lindelöfs årliga skridskotradition hade flyttats till nyår det här året. Så där stod man, och skulle åka skridskor för första gången på tja sisådär 15 år. En helt magisk dag, wow.

Annons

Och vid 17 ramlade Victors hela familj in hos mamma och Stefan, min kusin hennes man och barn kom också och lite senare anslöt min moster. Ett riktigt rövargäng blev vi och det var helt klart bland det bästa nyåret jag har haft (minus att Victor inte var med förstås. Jag hade en liten dipp vid 22 när jag kände att livet var orättvist och att jag så gärna ville ha honom där med oss istället för ett hotellrum någonstans i England). Strax efter tolv fick jag krypa ner hos min bebis som var orolig efter alla fyrverkerier men det gjorde ingenting, kunde inte ha haft en viktigare plats att vara på ändå.

Det var min lilla jul och mitt nyår, jag är så tacksam över dessa veckor och framförallt över våra familjer. Sån ynnest att ha så stora fina familjer som dessutom väljer att fira både jul och nyår tillsammans. Det har varit helt underbart och det gör mig tårögd att tänka på att Ted Louie får växa upp såhär.

Hur har ni haft det? <3

Nu kör vi 2020, jag är så taggad. På ALLT. På LIVET.

(Jag har förresten sett era kommentarer om att ni bara ser halva bilderna, jag har mailat om det och de bör lösas i veckan som kommer. PUSS).

8 kommentarer

  1. God fortsättning, fina Maja! Kommer fortsätta följa dig så länge du bringar girlpower och ett härligt inspirerande flöde! Du är SÅ härlig! ✨🖤

  2. Finaste Maja! Varifrån är dina skinn-liknande byxor på bilden ovan? Så snygga!

  3. Hej fina Maja, fint att läsa om din jul och ditt nyår. Är också taggad på 2020. Undrar vart dina glas kommer ifrån? Tänker främst på champagneglasen i bild. Kram Malin

  4. Älskar dina örhängen som du hade på julafton 😍 – var kommer de ifrån? Stor kram 🥰

  5. Låter som en magisk jul, så mysigt! Vi firade hemma hos mina föräldrar med syskon och familjens älskade första bebis min brors 1-åring och bara kopplade av deluxe, inga mobiler och ingen stress. Nyår firade jag med min kärlek i spansk värme, så skönt! Önskar dig ett fantastiskt 2020 Maja 🌟

  6. Log genom hela inlägget. Älskar hur fint ni har det med era familjer och drömmer om att själv ha så när jag får barn. Kärlek till dig, det är okej att känna sig ledsen för alla dem där ute som inte har det bra, det gör dig bara till en finare personer ❤️

  7. Men asså HUR stor har inte TL blivit???? Hoppas du hade en fin födelsedag, jul och nyår! Ser fram emot att följa dig ännu ett år!!

Skriv en komentar