Maja Nilsson Lindelöf

Jag måste ju tipsa er om min intervju jag gjorde tillsammans med Mama sist jag var hemma! Ni kan hitta den här eller köpa tidningen i butik nu! Vi pratade om första tiden som mamma, hur man balanserar jobb och barn samt om mode!

PUSS PÅ ER! Nu ska jag tända ljus och öppna en flaska bubbel, jag tänkte fira min födelsedag flera dagar i rad jag.

8 kommentarer

 1. Hej Maja! Jag är 16 år och har följt dig nu i ungefär 2 år. Jag hittade dig en dag när jag mådde verkligen som piss, jag gick in på mobilen för att sätta på en podd, folk hade tipsat mig om din och sannas podd. Jag satte på den och sen den sekunden och dagen har jag älskat dig. Du är verkligen en förebild Maja, det är sjukt att säga när man egentligen inte känner dig men du har betytt så mycket för mig under dessa år. Jag har gått igenom mycket som man inte ska behöva gå igenom som tonåring och i detta har det varit skönt att få en stund att koppla bort och få lyssna på dig! Tack för det du gör och du är en stor inspiration för många!

 2. Julia Törnqvist Svara

  ❤️❤️❤️ MAJA! ❤️❤️❤️ Livets kvinna och förebild!
  Finns ingen mer kärleksfull och inspirerande än dig. Vill du snälla länka kläderna på något sätt?? SÅ SNYGGA!!! Du är en drottning ❤️❤️❤️❤️

 3. Är det bara jag som har problem med halva bilder igen när man läser din blogg från mobilen? Vet att det var så för någon månad sen! Med det löste sig men de senaste 2 inläggen har jag fått samma problem igen 😔.

  Måste bara säga att Maja du är en sån stor inspiration och förebild! Önskar dig en god jul och ett gott nytt år! 🙏🏻❤️

 4. STORT grattis på födelsedagen världens bästa Maja! Tack för att du är du och för den grymma förebild du är 😍❤️

 5. Sån otroligt bra intervju! Läste den två gånger haha 🙂 hoppas du får en magisk jul!

 6. Grattis på födelsedagen finaste Maja! Det är en sån stor inspiration att få läsa och följa dig i allt du gör. Du är en riktig förebild för alla unga tjejer runt om i världen! Hoppas din dag har varit underbar för det förtjänar du! Grattis, grattis, grattis!! <3

Skriv en komentar