Maja Nilsson Lindelöf

I betalt samarbete med underbara Wakakuu.

Just nu är det vinterrea hos Wakakuu och ni kan hitta nya favoriter på alltifrån 30 till 50 % rea, och dessutom så får ni ytterligare 5 % om ni använder koden MAJA5 vid ert köp! Jag har valt ut mina favoriter som jag tänkte visa er. Jag har ju jobbat med Wakakuu i flera år nu och jag hittar alltid så mycket fint där.

Just nu glider jag runt i den här Acne-tröjan, cashmerebyxor (ej rea) från Lisa Yang!

Och tofflorna kommer ifrån Marni, så fina tycker jag.

Jag klickade hem en klänning från ett av mina favoritmärken Rotate!

Och till den tänkte jag matcha med väska från Little Liffner och klackar från Ganni(ej rea).

Wakakuu har även massor av fina träningskläder, jag tycker att man kan hitta lite mer unika plagg där bland annat detta set från Nike, tightsen hittar ni här och tröjan här.

Jag håller mig varm i den här fantastiska kappan från Stand!

Och till vardags hittade jag det här fantastiska setet från Toteme, byxor här och skjorta här. Till det matchar jag med dessa stövlar från Isabel Marant.

Här hittar ni ALLA produkter som just nu är på vinterrea hos Wakakuu och glöm inte min kod MAJA5 som ger er ytterligare rabatt!

3 kommentarer

  1. Hej fina Maja! Tack för en härlig blogg, känner igen mig mycket i det du skriver kring HSP och ångest. Jag skulle så gärna vilja höra om du lider av samma oro som jag gör gällande död och sjukdom? Sen jag blev mamma har det eskalerat till en helt ny nivå. Jag är konstant orolig att något ska hända min dotter, kan fortfarande kontrollera att hon andas (trots att hon är närmare året) osv. Har även fått en ökad oro att något ska hända min man, kan räcka med att han ska köra bil långt för att tankarna ska börja spinna på… Om du har några supertips hur man kan hantera detta så tar jag tacksamt emot det. Stor kram

    • Jag känner igen mig precis i det du skriver! Blev likadant för mig men efter att jag fått mitt andra barn. Jag var/är även rädd att jag själv ska bli dödssjuk. Men jag försöker tänka logiskt att hur stor är sannolikheten egentligen att något ska hända? Och varför ska jag gå o må dåligt o oroa mig för nåt som kanske inte händer? Det tar upp alldeles för mycket tid av att njuta av livet. Tankarna kommer fortfarande hos mig ibland men nu slår jag mer undan dom med logiska tankar innan de hinner skapa ångest. Vet inte om detta var till nån hjälp men ville bara dela med mig hur jag tänker. Kram till dig!

    • Oj vad jag känner igen mig i vad du skriver. Jag som bara vill njuta av att vara mammaledig. Tyvärr går mycket av dagarna ut på att slå bort sin oro & ångest. Jag vet inte varför jag inte tar tag i detta ordentligt men jag tänker att det ska gå över av sig själv. Gör det ens det? Känns som min ångest typ äter upp mig. Någon som kan dela med sig av användbara tips för att bli kvitt dessa problem?

Skriv en komentar