God kväll på er! Idag känns det som söndag fast det är lördag men dagen har verkligen gått på halvfart och nu ligger vi alla däckade i soffan och tittar på Musikhjälpen, dricker Cola Zero och äter bilar. Mysigt. Jag var ute och dansade igår vilket jag verkligen behövde men det tar på krafterna he he.

Hur som!

Jag har fått massage! Jag fick numret till en fantastisk tjej som kommer hem till en och masserar så i onsdags fick jag äntligen massage. Jag har fått problem med ryggen desto större Ted Louie blir och jag är ju ganska petite och antar att jag bär honom fel så vissa dagar är det faktiskt olidligt. Men nu ska jag börja ta massage regelbundet så kanske det snart blir bättre.

Jag har slagit in julklappar och lyssnat på julmusik <3.

Annons

Alex är ju här så vi har MYST och Ted Louie har fått sin första julklapp någonsin! Han ÄLSKAR sin gåvagn.

Igår gled jag runt såhär. I mina favoritjeans från Zara (hittar dom inte på hemsidan, köpte dom dock i augusti så det är nog därför) och stickad tröja från Stylein (adlink).

Och vi åkte in till stan för att gå på julmarknaden! Men först lunch!

Och sen blev det en kortis på marknaden, det spöregnade och det var så mycket folk så vi åkte hem istället.

Annons

Jackan hittar ni här(adlink)!

Jag var med över skype i musikhjälpen igen och PRATADE OM HUR GALEN MIN BÖSSA HAR BLIVIT! INTE KLOKT och jag blir så rörd när jag tänker på vilken förändring det här gör, wow!!!!! Efter det åt vi tacos och sen åkte jag mot stan.

Idag blev det pasta till lunch innan vi…

..gick hem för att dö i soffan. NU ska jag ner och mysa med gänget! <3

7 kommentarer

  1. Maja ditt hår ser så tjockt och fint ut!!! Tappade du mycket hår efter graviditeten? Jag fick barn i maj och har sedan dess tappat typ hälften av mitt en gång så tjocka hår! 🙁

    Kram!!!

  2. FAN vad mäktig du är Maja! Förstå att DU lyckats mobilisera en sån insamling. Och att det finns folk som vill förminska dig till endast fotbollsfru (även om det inte är något fel med att vara fotbollsfru, men du förstår vad jag menar hoppas jag).. Du har, på egna meriter, skapat en följarskara dom har sånt förtroende och sån respekt för dig att de väljer att skänka sina pengar till just din insamling/bössa/tävling. Det är helt otroligt faktiskt. Jag hoppas du förstår det. God jul till dig och dina kära!

  3. Så kul att din bössa har gått så bra!! Du är en helt fantastisk inspirationskälla. Rekordet i Musikhjälpen ligger på 1,43 miljoner. Kör en cashmob imorgon så slår vi rekord tillsammans!!

  4. Hej Maja! För att unvika ryggsmärta vilket säkert är väldigt vanligt för småbarnsmammor skulle jag satsa på stärkande övningar, rätt teknik och massage alla tillsammans! Endast massage är väldigt tillfälligt så lönar sig satsa på att förstärka och din teknik (det finns mycket on detta på nätet)😊Som tips från en fysioterapeutstuderande, vet en hel del om ergonomi! Hoppas du har det fint!!!

  5. Maja jag går runt här hemma och är helt upp i varv av din bössa, förstår du vilken påverkan du har på människor! Hur mycket du gör skillnad? Du har samlat in över EN MILJON!! Viktor kommer bli ihågkommen som Maja Nilsson Lindelöfs man! Du är Sveriges Beyonce!

  6. Men hur snygg är du dåååå?! 😩😍 Måste bara fråga var du har köpt skjortjackan på sista bilden? 😍

Skriv en komentar