Maja Nilsson Lindelöf

Här kommer det äntligen lite julklappstips!

Jag tycker att det i år faktiskt är lite svårt med julklappar till Victor, varje år har det annars varit självklart men inte i år, däremot har jag ett hum som jag ska kika vidare på i helgen. Det är faktiskt väldigt svårt att köpa presenter till killar tycker jag, det kräver mer precision än för en tjej känns det som? Liksom att detaljerna är något viktigare än vad det blir för tjejer? Ett smycke, smink eller en fin pyjamas kan liksom inte gå fel nästan oavsett hur det ser ut medan ett par skor till en kille kan kännas risky eller har jag fel?

Tidigare år har jag köpt en plånbok till Victor det året hans andra sjöng på sista versen, en basketbollkorg fick han förra året eftersom att han hade nämnt det i förbifarten någon gång under hösten, en gitarr, personliga tavlor som jag ramade in i en fin ram med tungt glas, LP-spelare och konsertbiljetter. Vad har ni köpt för fina julklappar? Varje år får jag massor av kommentarer om vad man just kan köpa till killar så det vore ju roligt om man fick lite tips i kommentarsfältet tänkte jag. Oavsett är det iallafall 100 % tanken som räknas och att det känns personligt tycker jag.

Korthållare från Paul Smith, jag köpte som sagt en korthållare till Viggis för några år sen som han fortfarande använder. En väldigt bra julklapp tycker jag. Jeansjacka med Post Malone från H&M, snygg och lite roligare present. Skinnhandskar, en sån där grej man kanske inte vet att man vill ha förren man har ett par riktigt fina. Sneakers från Arket, skor är alltid bra iallafall för mig som lever med en skonörd. Parfym från Dsquared 2, denna använder Victor och jag äääälskar den (han med antar jag). Necessär från Cos, också en sån där present man inte vet om att man vill ha förren man får en fin. Solbrillor, ALLTID en bra present.

Inlägget innehåller adlinks.

14 kommentarer

 1. Är sämst på presenter till min man men beställde parfymen direkt. Han är ett stort man United fan och älskar Victor. Så nu kan jag säga att de går runt och luktar likadant iallafall😂

 2. Ansiktsvård set. Något många killar inte lägger pengar på men endå älskar att äga o använda ( så slipper dem sno ens egna…!! Hehe)
  Nya fräsiga sockar tycker jag alltid uppskattas, samt presentkort på t ex dataspel mm.
  Trädgårdsredskap eller verktyg om man har en händig man o hus.
  Ibland när ekonomin tryter eller man vill skippa köpandet så brukar jag göra ett litet häfte med personliga kuponer. Bara fantasin som sätter gränser,
  – massage
  – dejtnight, jag fixar allt.
  -jag tar all disken
  – myskväll, du bestämmer allt.
  – lagar valfri måltid
  – välja nya underkläder till frugan
  – fribiljett att skippa städningen en dag.
  Mm

 3. Bra tips! Vi har bokat in oss ett dygn på spa. Barnvakt och allt, lyxens lyx. Sen blir det någon mer symbolisk klapp utöver det. I födelsedagspresent blev det dock en riktigt fluffig lyxig morgonrock för långsamma helgmornar. Och väldoftande duschkröm. Väldigt uppskattat.

 4. Det bästa tipset är att uppmärksamma vad han säger att han vill ha/behöver tidigare under hösten. Och sedan komma ihåg små detaljer, som typ att hans solglasögon gått sönder, eller att han tittade extra länge på en klocka i skyltfönstret.

  Annars tycker jag en resa är en superbra julklapp. Kanske en hotellnatt för två, eller en weekend i en storstad i typ slutet av Januari. Eller varför inte ett par biobiljetter?

 5. Jag köper alltid en resa till min pojkvän som vi båda åker på. Jag har gett upp när det kommer till saker för han har allt han behöver och köper när han behöver det. Han köper också en resa till mig eftersom det är vad jag vill ha. Jag tycker det är roligare med gemensamma upplevelser än saker.

 6. Jag har köpt stand-up biljetter till min sambo i julklapp i år! Något han gillar, och en upplevelse han och jag kan göra tillsammans 😊

 7. Vi köper inga saker till varandra, vi åker alltid på en utomlandsresa tillsammans varje år istället 👏🏻

 8. Bra tips! Några fler: fin halsduk eller mysig tröja i typ kashmir, pyjamasbyxor (alla älskar ju att få sånt här speciellt runt jul!), tofflor, klocka, nåt lyxigt raklödder eller liknande, snygga kalsonger, en middag ute, weekend bag, datorväska, ryggsäck.

 9. Så kul och läsa. Jag har slagit på stort i jul och köpt en douchebag cabinväska. Min kille har börjat nytt jobb under hösten och är i behov av en snygg och stilren väska. Det roliga är att han har själv inte önskat sig någon, men varje gång vi är på stan går han och tittar på olika väskor. Att snappa upp såna här grejer är så roligt och kul för det är ju något som han verkligen behöver. Tack igen för dina tips och en härlig blogg!
  y

 10. Åh, älskar dessa inlägg med massa tips! Ska slå till på en korthållare till min fästman, tack för tipsen 😍
  Tror du att du skulle kunna göra ett inlägg med tips till julfestsoutfits? Till adventsmingel, julafton, fest under hemvändarhelgerna/utgång och såklart nyår. Älskar din stil och ser så mycket upp till dig så skulle älska dessa tips! Känner just nu att vad jag än tar på mig blir för juligt och inte lika festligt om du förstår.. kram!

 11. Hej Maja! Jag inspireras så av dig varje dag och vill bara att du ska veta att jag verkligen uppskattar din ärlighet och omtänksamhet här inne<3
  Men nu till min fråga. Jag är nyss fyllda 20 år och precis flyttat med min kille som spelar hockey. Det tog ett tag innan jag fick ett jobb där vi bor nu och tycker det är jättesvårt att hitta ”min” plats i det här livet. Jag har alltid haft framtidsplaner på att plugga på högskola/universitet, därefter träffa mannen i mitt liv och sen bilda en stor härlig familj. Men nu känner jag mig helt lost då min pojkvän inte kan följa med mig, utan det är jag som måste följa med honom. Hur var det för dig när du träffade Victor? Vilka framtidsdrömmar hade du? Sedan undrar jag även hur du försörjde dig när du träffade Victor. Skaffade du jobb i Portugal eller var det de enda ”självklara” valet att försöka satsa på bloggyrket? Vore jätteintressant att höra lite om detta och skulle vara så skönt att få lite svar från en ändra och klokare som gått igenom det jag går igenom nu.
  Fortsätt med det du gör, du är bäst<3Kram

 12. Har köpt ett spabesök till oss båda, hotellnatt och ett set med ölglas + öl tasting på ett bryggeri😍

Skriv en komentar