I betalt samarbete med Gina Tricot.

Årets bästa högtid är här och det kräver glitter och allt som kommer till! Jag har valt ut mina absoluta favoriter hos Gina som jag har tänkt bära under vinterns julmiddagar och tillställningar. Jag visar upp fler plagg i min story just nu på instagram dessutom!

Polotröja / Sidenkjol / Örhängen

Först ut är den här fantastiska kjolen som jag har tänkt bara med dels den rosa toppen på bilden men även en body och en blazer till. Örhängena tänker jag matcha till dels detta men även svarta simpla klänningar!

Kostymbyxor / Blazer / Meshtopp

Den här kostymen i siden är jag kär i! Matchar med en genomskinlig mesh-topp och diadem!

Diademet hittar ni här!

Blus / Örhängen

Den här rosa organza-blusen matchar jag med samma kostymbyxor och mina favoritörhängen! Dessa byxor använder jag till det mesta nuförtiden, älskar att dom är så höga i midjan och smickrande för min kropp.

Blazer / Byxor / Topp / Örhängen

Den här fantastiska kostymen valde jag även i champagne och den hade jag på mig igår när jag var iväg på middag. På bilden matchar jag med en en glittrig topp men tänker även matcha med en polotröja som går ton i ton tänker jag.

Behöver ni lite nya grejer nu inför jul och nyår så har Gina Tricot just nu ett Black Friday-erbjudande som ger er 30 % rabatt i butik och online vilket gäller enbart idag på allt förutom denim-artiklar. Erbjudandet slutar gälla vid midnatt! Och HÄR hittar ni alla min favoriter från Gina Tricot!

5 kommentarer

  1. Vill bara säga att du gör otroligt proffsiga samarbeten! Skit snygga bilder, roliga och lite annorlunda. Detta och chimi samarbetet är så snyggt utförda!!

  2. Hej Maja! Jag har en fråga som du jättegärna får svara på om du har tid och lust. Jag är 28 år och börjar bli barnsugen, men jag känner mig inte riktigt ”klar” med min egna personliga utveckling. Jag tampas med dålig självkänsla och ångest till och från och är liksom inte där jag vill vara än med mig själv personligen. Jag vill känna mig trygg och öppen som mamma. Borde jag vänta med barn eller kan jag fortsätta min personliga utveckling samtidigt som jag är mamma? Det kanske låter dumt och jag fattar såklart att inte hela livet försvinner när man får barn men jag tänker att det kommer så mycket påfrestningar i form av tidsbrist, sömnbrist och annat kaos och jag är rädd att all mitt jobb med min personliga utveckling hittills kommer kastas åt sidan och att jag blir en osäker och lättirriterad mamma med en aura av otrygghet (min mamma var sådan nämligen). Har du eller någon annan mamma tankar om detta?
    Tack för en fin blogg!

  3. Wow, Snygg du är i allt!!! Som materialnörd vill jag nämna att inga av plaggen är i siden, utan satin. (Siden /silke är ett lyx-naturmaterial, satin är vävtekniken som gör att ett tyg blir glansigt, av vilket material som helst.) Med Ginas prisbild gissar jag att de inte jobbar så mycket med siden, hade kostat 10 ggr mer=) Sorry, jag vet att jag är dryg som nämner det, men är väldigt intresserad av textil. Puss och ha en fin första advent<3

Skriv en komentar